Сторінка 4. Кардіологи в Харкові
32 відгука
Лидия
Врач мне понравился — приятный и вежливый, тактичный и к пациентам очень хорошо относится. Проведенное лечение помогло справиться с заболеванием в короткие сроки и за это я очень благодарна Николаю Павловичу.
Никита
Курс проведенного лечения был действительно эффективным. Я чувствую себя намного лучше и в этом заслуга Николая Павловича. Спасибо!
14 квітня '17 г.
Ірина
Дуже хороша доктор, дуже сподобалася, все чудово, доступно пояснила. Дуже вдячна!
Галина
Так как у меня вечно какая то беда со здоровьем, обращаюсь частенько) Но работой довольна и другим рекомендую
16 серпня '16 г.
Михаил
Высококвалифицированный специалист, очень внимательный, знающий свое дело!
27 серпня '16 г.
Дарья
Сразу видно, что настоящий профессионал, такому не страшно доверить свое здоровье
16 листопада '16 г.
Флеболог, хірург, сосудистый хирург
Саенко Иван Игоревич
Терапевт, Гастроентеролог
Едчик Анастасия Алексеевна
Лікар спеціалізується на терапії та гастроентерології. Проводить консультативний прийом, діагностику, лікування та профілактику хвороб ШКТ та сечовидільної системи, лікування та профілактику серцево-судинних захворювань. Анастасія Олексіївна також
лікує гіпертонічну хворобу.
Сімейний лікар
Сотников Виталий Юрьевич
Спеціаліст, який надає первинну медичну допомогу пацієнтам будь-якого віку. Має багаторічний досвід діагностики та лікування таких хвороб, як гіпертонічна хвороба, ішемічна хвороба серця, гастрит, панкреатит, цукровий діабет, бронхіальна астма та інші. Професіоналізм та індивідуальний підхід до кожного пацієнта забезпечують високий рівень медичної допомоги, від профілактики до комплексного лікування.