Гінекологи в Харкові
Инна
Так получилось, что к Шепель я дважды обращалась для исследования. Ирина Игоревна оба раза была очень точна при прогнозировании причин заболевания и постановке диагноза. Она замечательный специалист!
Лена
С Ириной Анатольевной пережили все! и мои страхи по поводу беременности, и токсикозы, и недомогания и роды) Это потрясающий человек и доктор от Бога просто)))
Виктория
Была у Ирины Анатольевны на кольпоскопии. Диагностика прошла быстро, доктор тут же сделал заключение и озвучила мне результаты. В целом я довольна.
12 жовтня '17 г.
Замечательная врач!!! Я в восторге от нее!!! Всем ее рекомендую!!!
Ника
Ирина Анатольевна - лучший врач, у которого я когда-либо была! Лечилась у нее от эрозии. До этого побывала у многих "специалистов", в итоге только ухудшила ситуацию. Если б знала, сразу бы к ней пошла - врач хорошая, сразу разобралась в ситуации. Конечно, одними медикаментами не обошлось - пришлось лечиться комплексно. В итоге делали радиоволновое лечение. Но все не зря - теперь я полностью здорова, а все благодаря этому Врачу с большой буквы.
Всем советую!
Наталка
Эрозию шейки матки лечила у специалиста Ситниковой Ирины Анатольевны. Врач использовал комплексный подход к лечению, включая радиоволновую методику. В результате чистая шейка матки и у меня теперь нет угрозы осложнений. О враче осталась хорошего мнения.
Вакцинатор, Гинеколог, Педіатр
Доктор займається діагностикою та лікуванням гінекологічних патологій у дітей. Також лікує захворювання травної та дихальної систем, алергію. Займається складанням індивідуальних графіків вакцинацій, консультує з приводу підбору вакцин.
Гінеколог, УЗД-фахівець
Доктор Яценко Валентина Миколаївна займається лікувальною діяльністю, що стосується гінекологічних захворювань. Проводить регулярний медичний огляд, консультує жінок щодо здоров'я зовнішніх і внутрішніх статевих органів. Спеціалізується в діагностиці ультразвуковим апаратом, досліджує органи малого тазу, молочні залози. Проводить обстеження вагітних, фіксує інформацію про зростання, розвитку плода, оцінює можливі ризики, патології.
Мамедова Вафа Мардановна
Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог, Репродуктолог
Лікар-гінеколог вищої кваліфікаційної категорії, займається консультуванням, лікуванням захворювань шийки матки, а також хвороб ендокринологічного профілю, що впливають на функціонування репродуктивної системи жінки. Крім того, лікує полікістоз яєчників та інші новоутворення доброякісного характеру. Здійснює медикаментозні аборти на ранніх термінах вагітності. В роботі застосовує інноваційні методи діагностики і терапії.
Харків
вул. Григорія Сковороди, 28б
м.Історичний музей43м.Архітектора Бекетова98м.Площа Конституції43
Експерт з гормональних захворювань жіночої статевої сфери, безпліддя і невиношування вагітності ендокринної природи.
Займається діагностикою, лікуванням гінекологічних захворювань, виконує кольпоскопію, малі оперативні втручання, інтимну пластику. Веде спостереження вагітності, лікування безпліддя.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Досвідчений лікар, застосовує сучасні методи лікування, володіє навичками ультразвукової діагностики, проводить малі оперативні втручання.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Займається лікуванням безпліддя, ЗПСШ, патологій шийки матки, порушень циклу тощо. Виконує кольпоскопію, УЗД-діагностику органів малого таза у жінок.
Доктор здійснює ефективне сучасне лікування пацієнток із запальними захворюваннями органів малого тазу, патологіями шийки матки, лікує безпліддя, порушення циклу, веде спостереження під час вагітності.
Акушер-гінеколог, Лікар УЗД
Надає консультативну допомогу і лікування при гінекологічних захворюваннях, застосовує консервативне лікування, комплексний підхід. Займається діагностикою та лікуванням безпліддя, веденням вагітності.