Кравець Яна Володимирівна

Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар першої категорії
Займається лікуванням безпліддя, ЗПСШ, патологій шийки матки, порушень циклу тощо. Виконує кольпоскопію, УЗД-діагностику органів малого таза у жінок.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Лікар працює в клініці:

Юля
16 грудня '19р.
Дуже хороший, та уважний лікар. Консультація пройшла на найвищому рівні, дуже професійно і грамотно, вміє знайти індивідуальний підхід. Мені все сподобалося і я налаштована на подальше лікування у цього лікаря. Спасибі.
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 2001 р. – Харківський національний медичний університет.
  • 2001-2004 pp. — проходила спеціалізацію з акушерства та гінекології на базі 4-го та 7-го пологового будинку;
  • 2013 р. — пройшла спеціалізацію з ультразвукової діагностики на базі кафедри акушерства та генетики 6-го пологового будинку.

Лікар акушер-гінеколог, УЗД спеціаліст надає послуги

• Профілактичні огляди жінок;
  • Лікування жіночих запальних захворювань (кольпіти, запалення придатків);
  • Діагностика інфекцій, що передаються статевим шляхом (хламідіоз, уреаплазмоз, мікоплазмоз, трихомоніаз, кандидоз, бактеріальний вагіноз);
  • Обстеження та лікування ерозії шийки матки (кольпоскопія, мазки на ракові клітини, обстеження вірусів паппіломи людини високого онкогенного ризику, лікування методом діатермокоагуляції, лазером, обробка солковагіном);
  • Спостереження та лікування патології шийки матки (поліпи, наботові киси
  • ти, рубцеві деформації);
  • Діагностика ранніх термінів вагітності;
  • Обстеження гінекологічне жінки перед плановими оперативними втручаннями (лапароскопія, лапаротомія);
  • Ультразвукове дослідження органів малого тазу;
  • Спостереження та лікування жінок з фіброміомами (консервативні методи — без операції, насамперед);
  • Підбір індивідуального засобу контрацепції (пігулки, вагінальне кільце, сперміциди, пластирі);
  • Введення, вилучення внутрішньоматкових конрацептивів (спіраль);
  • Введення лікувальної внутрішньоматкової системи (Джайдес, Мірена);
  • Лікування порушень менструального циклу (передменструальний синдром, альгоменоррея – болючі місячні, нерегулярний менструальний цикл);
  • Лікування станів, пов'язаних з клімактеричним періодом (припливи, сухість у піхві), в тому числі грамотне ведення посткастраційного синдрому, тяжкого перебігу клімаксу.
  • Кольпоскопія.