Сторінка 4. Лікарі в Харкові (Немишлянський район)
Евгения
Таких докторов я в последнее время не встречала, даже в частных клиниках (в хорошем смысле). Очень располагающий к себе, внимательный, объясняет все происходящее, что большая редкость. У меня было удаление двух восьмерок, один из которых был очень проблемный, сказать что я боялась идти к стоматологу, это ничего не сказать))) Но Владимир Васильевич с первых минут общения развеял все мои страхи. Весь процесс удаления двух зубов занял 20 минут с анестезией. Самый болезненный момент был это как раз таки укол анестезии, и то пережить можно)). Затем мне были даны исчерпывающие рекомендации на период заживления, который обошелся без антибиотиков и каких либо осложнений. Вобщем, теперь только к Владимиру Васильевичу и всем своим близким и знакомым смело буду рекомендовать, так как это доктор от Бога, который действительно любит свою работу.
Замечательный врач, все делает аккуратно и профессионально. Удалила у него уже 3 зуба мудрости, все прошло хорошо, зажило быстро и без осложнений. Рекомендую однозначно!
10 травня '18 г.
ТАТЬЯНА
ОБРАЩАЛАСЬ ДВАЖДЫ.СЛОЖНЫЙ СЛУЧАЙ.БЫСТРО И БЕЗБОЛЕЗНЕННО.ПРОФЕССИОНАЛЬНО.РЕКОМЕНДУЮ.
Спасибо большое Владимиру Васильевичу.Все прошло быстро и совсем не больно.Руки золотые.И хочу отметить ассистентку,правда имени не знаю,переживала как за себя.Отношение супер.Еще раз ОГРОМНОЕ СПАСИБО
08 листопада '17 г.
Ендокринолог
Кравчун Нонна Александровна
Лікар здійснює прийом пацієнтів з ендокринологічними захворюваннями. Лікує ендемічний зоб, аутоімунний тиреоїдит, цукровий діабет, акромегалію, порушення роботи кори надниркових залоз та інші патології. Має почесне звання Заслужений лікар України, кавалер ордена княгині Ольги III ст.
Стоматолог-хірург
Лікар-стомтаолог-хірург-імплантолог. Спеціалізується на видаленні зубів будь-якої складності.
Консультація безкоштовно
Психіатр, епілептолог, функціональний діагност, нейрофізіолог
Доктор Шейнина Тетяна Леонідівна, вища кваліфікаційна категорія, кандидат медичних наук. Спеціалізується в галузі дитячої психіатрії, епілептології, функціональної діагностики (нейрофізіолог). Випускниця педфакультета ХМІ. Займається лікуванням патологій психічних розвитків НПР, діагностикою та терапією епілепсії та ін. Психіатричних розладів. Надає консультаційні послуги.
УЗД-фахівець
Король Татьяна Григорьевна
Лікар ультразвукової діагностики найвищої категорії. Спеціалізується на проведенні УЗД: органів черевної порожнини, чоловічих статевих органів, органів малого тазу, щитовидної залози, молочної залози, слинних залоз, еластографії.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
вул. Ярослава Мудрого (Петровского), 30 А
м.Ярослава Мудрого31м.Архітектора Бекетова135м.Університет125
Уролог, дитячий уролог
Бухмин Алексей Вячеславович
Олексій В'ячеславович веде прийом дітей, займається лікуванням захворювань сечостатевої системи. Лікує пієлонефрит, цистит, фімоз, порушення відтоку сечі та інші патології.
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-21
Гінеколог дитячий
Новохатская Светлана Владимировна
Світлана Володимирівна – кваліфікований і досвідчений лікар. Є науковим співробітником відділення дитячої гінекології ДУ «Інститут охорони здоров'я дітей та підлітків НАМН України».
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-21
Рентгенолог
Лікар спеціалізується в області нейрорадіології, дитячої радіології, кардіорадіології, торакальної радіології, абдомінальної радіології, онкорадіології, скелетно-м'язової радіології. Займається розшифровкою результатів досліджень.
Харків
ш. Салтівське, 266 Г (Клінічна лікарня №8)
м.ім. Масельського509м.Армійська5011м.Академіка Павлова5913
Рентгенолог
Лікар спеціалізується в області нейрорадіології, кардіорадіології, торакальної радіології та абдомінальної радіології. Виконує КТ та МРТ для діагностики онкологічних захворювань, урологічних патологій, скелетно-м'язових деформацій. Є автором 9 наукових публікацій, брала активну участь в 17 наукових конференціях.
Харків
ш. Салтівське, 266 Г (Клінічна лікарня №8)
м.ім. Масельського509м.Армійська5011м.Академіка Павлова5913
Офтальмолог дитячий
Проводить діагностику, профілактику, і звичайно ж лікування зорової системи і різних травм та інфекційних захворювань очей.
Орлова Елена Николаевна