Неврологи в Чернігові

Консультація невролога в клініці «Vidi» 670
Консультація невролога в клініці «ON Clinic» 600
Леонид
Обращался с симптомами постоянной головной боли. Наконец-то проблема устранена и могу получать удовольствие от жизни.
Олег
Одна консультация у Холодницкой поможет больше, чем недели хождений по врачебным кабинетам. Убедились в этом лично.
13 вересня '16 г.
Ганна
Дякую за проведену роботу із моїм сином! Не можу нарадуватися результатом!
25 червеня '16 г.
Люда
Нисколько не сомневалась в компетенции Холодницкой и была уверена, что она поможет вылечить моего ребенка. После тщательного обследования Ольга Игоревна безошибочно диагноз поставила, и лечение нам хорошее назначила. Сейчас у нас все уже хорошо!
Дитячий невролог, фахівець з функціональної діагностики
Проводить професійну діагностику, консультації та консервативне лікування неврологічних станів у дітей будь-якого віку — від новонароджених до підлітків. У роботі орієнтується виключно на доказові методи, поєднуючи клінічну оцінку з даними функціональної діагностики. Особливу увагу приділяє індивідуальному підходу, враховуючи вік, особливості розвитку дитини, супутні станів та потреби сім’ї. Серед ключових напрямів — ведення дітей із мігренню, головним болем напруги, епілепсією, тіками, порушеннями сну та іншими неврологічними розладами. Надає не лише медикаментозну терапію, а й практичні рекомендації щодо режиму дня, психологічного комфорту, сну, фізичної активності та взаємодії з дитячим колективом. Працює в тісній взаємодії з батьками, надаючи зрозумілі пояснення та чіткий план спостереження чи лікування.
Чернігів вул. 1-го Травня, 166б
Чернігів вул. Героїв Чорнобиля, 3
Лікар проводить консультативний прийом, первинну діагностику та підбір схем лікування. Має сертифікат з невідкладної сонографії, ведення поширених психічних розладів на первинному рівні медичної допомоги із використанням керівництва mhGAP. Постійно удосконалює рівень своєї кваліфікації.
Чернігів вул. Героїв Чорнобиля, 3