Акушери-гінекологи в Чернігові

Супруги Голобородько
У Скрипниченко лечила поликистоз яичников. Надежды у меня было мало, но Елена Олеговн постоянно настраивала меня на положительный результат. Прогнозы врача сбылись. Лечение помогло. Что значит профессионал! Теперь и малыше можно подумать.
Прежде чем вплотную подойти к вопросу планирования беременности, я вместе с мужем решили проконсультироваться у генетика на возможные риски рождения больного ребенка. Сейчас столько всяких случаев. Елена Олеговна провела необходимые исследования и дала нам зеленый свет. Теперь со спокойной душой будем готовиться к рождению малыша. Врач очень понравилась: умная, компетентная, внимательная.
04 квітня '17 г.
Генетик, акушер-гінеколог
Лікар-генетик вищої категорії, акушер-гінеколог. Веде консультативний прийом жінок з гінекологічними захворюваннями, які планують вагітність і вагітних, а також консультує сімейні пари з питань безпліддя, ненастання вагітності і репродуктивних втрат. Виконує пренатальну діагностику - робить оцінку ризику на підставі результатів скринінгових досліджень і дає рекомендації. Проводить синдромологичний аналіз дітей раннього віку.
Олена Миколаївна – лікар акушер-гінеколог, проводить консультативні огляди, введення та екстракцію внутрішньоматкових систем, малі гінекологічні операції, кольпоскопію, радіохвильове лікування ерозії шийки матки, медикаментозне переривання вагітності, встановлення та видалення внутрішньоматкової спіралі, видалення поліпа цервікального каналу радіохвильовим методом
Чернігів вул. Героїв Чорнобиля, 3