Воліков Ігор Олександрович
Анестезіолог, дитячий анестезіолог
Лікар вищої категорії
Кандидат медичних наук
Доктор спеціалізується в області планової та ургентної анестезіології в абдомінальній хірургії, гінекології та травматології. Приймає як дорослих, так і дітей. Бере участь в міжнародних конференціях, семінарах і симпозіумах.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Виолета
16 березеня '19р.
Волик Игорь Александрович имеет не только теоретические знания, как кандидат медицинских наук, но и является одним из лучших в нашей стране детских анестезиологов. Проводил операцию нашему сыну. Восстановление после наркоза прошло просто супер. Всем рекомендую, вы точно не пожалеете о своем выборе!
Яна
09 квітня '19р.
Доктор Игорь Александрович — профессионал, которому можно доверять! Мне провел назначенную неврологом процедуру быстро и безболезненно, очень поддерживал и все доходчиво разъяснял. Я впечатлена тем, насколько хорошо доктор относится к пациентам, к коллегам, очень вежлив и сдержан.
Однозначно рекомендую!
- Дніпропетровська державна медична академія.
Курси підвищення кваліфікації
- проходження спеціальності «Дитяча анестезіологія» на базі Національної медичної академії післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика;
- проходження курсу Європейської Ради з реанімації "Спеціальні реанімаційні заходи" (м. Краків, Польща);
- проходження циклу тематичного удосконалення «Еферентні методи лікування» (для лікарів — анестезіологів) на базі Українській військово-медичній академії в місті Києві;
- проходження циклу тематичного удосконалення «Клінічна електрокардіографія» на базі Національної медичної академії післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика;
- проходження стажування на робочому місці за спеціальністю «Дитяча анестезіологія» на базі Національної медичної академії післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика.
Схожі лікарі у інших районах:
Схожі лікарі біля інших станцій метро:
Академгородок
Арсенальная