Косс Тетяна Володимирівна
Гінеколог
лікар другої категорії
Лікар акушер-гінеколог другої кваліфікаційної категорії, займається лікуванням широкого спектру гінекологічних захворювань, веде консультативний прийом пацієнток, проводить діагностику (кольпоскопія, забір матеріалів для лабораторних аналізів). Проводить інтимну контурну пластику і омолодження.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Галина
15 березеня '20р.
Мені все сподобалося, я дуже задоволена, ще буду звертатися до Тетяни Володимирівни! Лікар уважно вислухала, поставилася з розумінням до моєї проблеми, мені дуже сподобався підхід і ставлення, ввічливість. Я задоволена! Обов'язково прийду ще!
Світлана
16 лютого '20р.
Хороший лікар! Сподобалося уважність, знання психології людини, вміє знайти контакт з пацієнтом! Прийом також на найвищому рівні! Вислухала, обстежила та призначила лікування. Зараз почуваю себе значно краще! Рекомендую!
Наталья
17 січня '22р.
Забеременев, у меня были проблемы (выделения несколько раз). Мне дали номер телефона Татьяны Владимировны. Звонила несколько раз, консультировалась по телефону. Она всегда спокойно выслушивала, давала рекомендации и назначения. Даже когда у меня начался отит, я ей тоже позвонила после назначения ЛОРа какие лучше лекарства выбрать из того, что он назначил. Звонила ей и на выходных, она всегда трубку поднимала. В то время как мой гинеколог с ЖК не поднял трубку, а у меня тогда кровь пошла, очень сильно испугалась. Считаю, что благодаря Татьяне Владимировне мне удалось сохранить беременность на ранних сроках!!! Консультировалась я только по телефону и она ни разу не заткнулась о деньгах!!! Я сама потом отблагодарила, это было мое желание, побольше бы таких врачей!!!
- 2011 р. — закінчила ОНМедУ, спеціальність «Лікувальна справа».
- 2011-2014 рр. — проходила інтернатуру на базі Багатопрофільного медичного центру Університетської клініки №1 ОНМедУ за фахом «Акушерство і гінекологія».
- 2014-2016 рр. — проходила підготовку в клінічній ординатурі при ОНМедУ на базі Багатопрофільного медичного центру Університетської клініки №1 ОНМедУ за фахом «Акушерство і гінекологія».
Курси підвищення кваліфікації
- За час проходження клінічної ординатури пройшла двомісячне стажування в галузі медичної генетики (м Ясси, Румунія).
- 2016 р. — курси з підвищення кваліфікації «Ендоскопія в гінекології».
- 2018 р. — пройшла спеціалізацію «Ультразвукова діагностика».
- 2018 р. — присвоєно другу категорію за спеціальністю «Акушерство і гінекологія».
- 2018 р. — сучасні принципи діагностики та лікування патології шийки матки.
- 2018 р. — курс «Кольпоскопія».
- 2018 р. — акушерська і гінекологічна нейроімуноендокрінологія.
- 2018 р. — удосконалення в гістероскопії.
- 2018 р. — пройшла курси з мезотерапії і биоревитализации.
- 2018 р. — пройшла курси по контурній пластиці в гінекології.
- 2019 р. — курс «Гінекологічна ендокринологія».
Схожі лікарі у інших районах:
Схожі лікарі біля інших станцій метро:
Академгородок
Арсенальная