Клімова Яна Анатоліївна

Педіатр
лікар першої категорії
Лікар-педіатр першої категорії, спеціалізується на лікуванні бронхо-легеневих захворювань, порушень травної системи, урологічних патологій, кардіологічних хвороб, алергій, на веденні хворих у стаціонарі, в амбулаторії. Практикує новітні методи діагностики, лікування та профілактики різних дитячих патологій. Має професійні навички проведення інтенсивної терапії при невідкладних станах у дітей, лікування вірусних інфекцій персистуючого характеру.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений

Саша
15 лютого '17р.
Два года наблюдаемся с дочерью у доктора Климовой Я.А. Работой врача довольны, нареканий и притензий нет. Яна Анатольевна очень внимательная, рассудительная, досконально знает все тонкости своей профессии. Очень любит ее и все свои знания и опыт применяет на практике.
Лидия
26 вересня '16р.
Очень хороший врач. Назначила действительно эффективное лечение. Обосновала каждое назначение. Рекомендую ее как врача, который действительно знает свое дело.
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• Одеський державний медичний університет, педіатрія 2004 р.

Лікар-педіатр займається лікуванням захворювань

• захворювання органів дихання - гострий бронхіт
  • пневмонія
  • захворювання шлунково-кишкового тракту - дисфункція біліарного тракту
  • панкреатопатія
  • функціональне порушення травлення
  • атопічний дерматит.

Лікар-педіатр надає послуги

• Огляд дітей від 0 до 18 років, надання ургентної допомоги, планування та проведення профілактичних щеплень.