Аждер Ірина Анатоліївна

Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Лікар акушер-гінеколог, репродуктолог займається проведенням УЗД, гістероскопії, кольпоскопії, екстракорпорального запліднення. Проводить лікування сімейного безпліддя.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений

Таисия
08 липня '18р.
Ирина Анатольевна не только хороший врач гинеколог, а и просто хороший человек. Хочу поблагодарить ее за сдержанность и терпение, а также за помощь в лечении очень неприятного заболевания, называть его здесь не стану. Ее стаж работы позволяет с легкостью ставить диагноз уже при первом осмотре. Анализы только подтвердили то, что она сказала. В итоге мне был назначен курс лечения, благодаря которому я начала снова наслаждаться жизнью. Очень благодарна еще раз
Наталя
07 липня '18р.
Перший огляд у Ірини Анатоліївни пройшов добре. Я залишилася всім задоволена. Вона була дуже доброзичлива по відношенню до мене. Ми з нею розібрали всі питання, які мене цікавили, призначила мені рекомендації і направила на додаткове обстеження. Чуйна людина.Дякую.
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• Державний університет медицини і фармакології імені Миколи Тестеміцяну, м. Кишинів, Молдова;
  • Інтернатура на базі Пологового будинку №5 м. Одеса (II акушерське відділення).

Курси підвищення кваліфікації

• Стажування в провідних клініках Молдови (м. Кишинів), Росії (м. Москва) та Ізраїлю (м. Тель-Авів);
  • Курси з ультразвукової діагностики, репродуктології при ОДМУ м. Одеса.

Участь в асоціаціях

• Учасник Української асоціації репродуктивної медицини;
  • Учасник Асоціації акушерів-гінекологів України (ААГУ);
  • Учасник Європейської асоціації репродукції та ембріології людини ESHRE.

Акушер-гінеколог, репродуктолог надає послуги

• Планування вагітності
  • Діагностика та лікування всіх форм безпліддя
  • Діагностика та лікування звичайного невиношування вагітності
  • Гістероскопія
  • Кольпоскопія
  • Біопсія шийки матки
  • ЕКЗ
  • Пінна гістеросальпінгосонографія (HyFoSy)
Схожі спеціалісти:
Акушер-гінеколог, репродуктолог, УЗД-діагност