УЗД для вагітних в Києві -

УЗД для вагітних 1200 грн.
УЗД для вагітних 1500 грн.
УЗД для вагітних 2500 грн.
УЗД для вагітних 1500 грн.
Знайдена 1 клініка

Кулішова Світлана Василівна
Все пройшло супер, повністю задоволена.
Гаврілко Алла Олександрівна
Вікторія
Леся Володимирівна дякую за уважність і підхід до даної ситуації. Лікування на вищому рівні. Отримала відповідь на всі поставлені запитання.Обов'язково звертатимуся!
Екатерина
Доктор очень компетентна, ответила на все вопросы которые я задала и меня интересовали, а именно анализы которые нужно сдать для планирования беременности. Рекомендую однозначно, очень приятный доктор в общении.
Таисия
Велика подяка лікарю за уважність, відповіді на всі запитання. Ставлення до пацієнта і кваліфікація лікаря заслуговують самої вищої оцінки. Залишилася задоволеною, всім раджу!
Таисия
Центр жіночого здоров'я
9,1
Київ вул.Бориса Гмирі, 16 , Позняки
м.Позняки14 4
Akeso Clinic — сучасна медична клініка в місті Київ, що спеціалізується на гінекології та урології. Ми поєднуємо передове обладнання, доказову медицину та індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Наша мета — не просто лікувати, а супроводжувати пацієнта від першої консультації до повного одужання та подальшої профілактики.
  • УЗД при вагітності до 12 тижнів 1 200
  • УЗД вагітності до 12 тижнів (Івасенко Леся Володимирівна) 1 500
  • Експертна УЗД “скринінговий огляд вагітних (11-13 тижнів) Перший скринінг вагітності (одноплідна) 2 000
  • Експертна УЗД “скринінговий огляд вагітних (11-13 тижнів) Перший скринінг вагітності (двоплідна) 2 500
  • Експертна УЗД “скринінговий огляд вагітних (18-21 тижнів)” Другий скринінг вагітності (одноплідна) 2 000
  • Експертна УЗД “скринінговий огляд вагітних (18-21 тижнів)” Другий скринінг вагітності (двоплідна) 2 500
  • Експертна УЗД “скринінговий огляд вагітнх (33-36 тижнів)” Третій скринінг вагітності (одноплідна) 2 000