Цистоскопія в Києві цілодобово

Цистоскопія 3200 грн.
Цистоскопія 9200 грн.
Цистоскопія 8800 грн.
Знайдено 2 клініки

Чоловіку потрібно було зробити МРТ, почали шукати клініку, і натрапили на мирум, де стоїть один із останніх апаратів мрт і де немає обмеження за вагою пацієнта. Далі вже я зверталася до невролога, уролога, робила УЗД, МРТ. Одна з кращих клінік Києва, впевненістю можу сказати що краще ніж Добробут, де я обслуговувалась за останні 6 років. Лікарі Мирум за напрямами або не поступаються або навіть краще ниж инших клініках.
сергей
травматолог грамотно смог оценить ситуацию с опухшим кроеном,хоть в районной поликлинике отправили на операцию,все обошлось откачиванием жидкости и уколом ждя снятия воспаления.спасибо
Лилит
Хочу оставить самый лучший отзыв о приеме у данного врача! Я получила ответы на все вопросы, а также детальное назначения. В целом атмосфера очень приятная, а не больничная, а более дружественная. Надеюсь, лечение даст хороший результат. Спасибо.
Анстасия
Лікар дуже уважний, відразу знайшов підхід до дитини. Вислухав всі скарги , повністю оглянув дитину. Надав усі необхідні рекомендації, призначила лікування. Прийомом, як і лікарем залишились дуже задоволені. Обов'язково прийдемо ще!
Яна
Лучшего врача-гинеколога я ещё не встречала!!!! Я благодарна, что 12 лет назад меня свела с ней судьба ( была проблема с вынашиванием)!!! Моей доченьке уже 11 лет!!! Спасибо Вам Ксения Александровна!!! Очень жаль, что наш город остался без такого профессионала!!!! Я очень скучаю!!!!
Андрей
Отличный доктор! Рекомендую всем знакомым и родным! Большое спасибо за помощь!
Київ вул. Віктора Некрасова (Північно-Сирецька), 1
р.Подільський
MIRUM clinic — це сучасна клініка доказової медицини, розташована у м. Києві по вул. Віктора Некрасова, 1-3. Основні напрямки роботи: поліклініка для дорослих, діагностичний центр (КТ, МРТ, УЗД, рентген), репродуктологія (лікування безпліддя у жінок та чоловіків, проведення програм ЕКЗ, ембріологія), лабораторна діагностика (в тому числі генетичні...
  • Цистографія з контрастним підcиленням (в двох проекціях) 2 909
Добробут
Київ вул. Сім'ї Ідзиковський (Мішина), 3 , Чоколівка
м.Вокзальна41 13 м.Деміївська66 18
Лікувально-діагностичний центр для дітей та дорослих "Добробут" спеціалізується на наданні всебічної медичної допомоги пацієнтам будь-якого віку. Серед провідних напрямків: комплексна діагностика організму, консультативний прийом лікарів різних спеціальностей, невідкладна екстрена допомога, лікування у стаціонарі, реанімація.