Сторінка 2. УЗД (ультразвукове дослідження) у Дніпрі в суботу

Дуже задоволені.
Тертишник Микола Іванович
Просто неймовірно!
Шепеля Марина Юр’ївна
Мені все сподобалося, дуже приємний персонал та лікар
Неля
Добрый день, я много лет являюсь клиентом института Красоты «Акварель», хочу выразить свою благодарность высококлассному специалисту массажа Ларисе Баштанник. Спасибо за профессионализм!!!!
Хочу поблагодарить за хорошее отношение и правильный подход врача Ломазову Т.Я. (Гинекология) рада, что попала к прекрасному доктору, отличному гинекологу! Т.Я. все объяснила, успокоила, ответила на все интересующие вопросы, назначила правильное лечение и я очень за это благодарна! Рекомендую и советую: довериться своему врачу, выполнять рекомендации и все будет хорошо
Вера
Сегодня посетила с супругом Институт красоты. Были на приёме у врача Первого В.С. Консультация оказалась нам очень полезна) Виктор Станиславович разложил всё по полочкам, всё объяснил и успокоил. Ситуация была исчерпана! Спасибо! Администратор Юлия очень внимательная и милая))
8,4
Дніпро вул. Архітектора Олега Петрова (Чернишевського), 23
р.Соборний
Медичний центр "VAN Clinic" — це багатопрофільний заклад, розташований у самому центрі Дніпра, який надає широкий спектр медичних послуг. У нас ви можете отримати консультації лікарів різних спеціалізацій, сучасну діагностику, лабораторні дослідження, денний стаціонар та операції "одного дня". Ми цінуємо вашу довіру та прагнемо забезпечити якісне лікування,...
  • Комплекс лімфатичних вузлів 1 000
  • УЗД м'яких тканин 400
9,5
Дніпро вул. Старокозацька (Комсомольська), 25
м.Вокзальна34 25
Інститут краси "Акварель" надає лікувально-оздоровчі послуги, що дозволяють зберегти красу і здоров'я обличчя та тіла. Преміум SPA у Дніпропетровську. У центрі приймають кваліфіковані фахівці: акушер-гінеколог, дерматолог-трихолог, онколог, косметолог, косметолог-естетист, психолог, масажист.
  • УЗД ОБП + нирки 750
  • УЗД одного органу ОБП (печінка, жовчний міхур, підшлункова залоза, селезінка, нирки) 550
  • УЗД "Чоловіче здоров'я" (передміхурова залоза, мошонка, сечовий міхур, щитовидна залоза) 900
  • УЗД "Жіноче здоров'я" (органи малого тазу, молочні залози, щитовидна залоза) 1 000
  • УЗД щитовидної залози 450
  • УЗД нирок та надниркові залози, сечовий міхур 700
  • УЗД нирок та сечового міхура 500
8,3
Дніпро пр-т Слобожанський, 96
м.Вокзальна105 19
Медичний центр "А-Медик" - спеціалізується на діагностиці (УЗД, еластографія, Холтер-моніторинг, широкий спектр аналізів), лікуванні та профілактиці (вакцинація) захворювань у дорослих і дітей. У клініці ведуть прийом висококваліфіковані фахівці з досвідом роботи - гастроентеролог, ендокринолог, невролог, гінеколог, уролог, педіатр, дієтолог, дерматолог,...
  • Еластографія молочної залози 400
  • Комплексне дослідження: Еластографія + УЗД молочної залози 600
  • Еластографія щитовидної залози 500
  • Комплексне дослідження: Еластографія + УЗД щитовидної залози 600
  • Еластографія лімфатичних вузлів 400
  • Комплексне дослідження: УЗД органів черевної порожнини (печінка + жовчний міхур + селезінка + підшлункова залоза), еластографія печінки і селезінки 1 100
  • УЗД органів черевної порожнини (печінка + жовчний міхур + селезінка + підшлункова залоза) 350
7,1
Дніпро вул. Василя Вишиваного (Свєтлова), буд.42А ж/к Палермо
р.Шевченківський
Медичний центр "Medical Care" - це багатопрофільний заклад амбулаторної допомоги дорослим та дітям. Основна мета - допомогти вирішити Вашу проблему зі здоров'ям комплексно і швидко, попередити і реабілітувати
  • Ультразвукове дослідження органів черевної порожнини (печінка, жовчний міхур, підшлункова залоза, селезінка) 500
  • Ультразвукове дослідження органів черевної порожнини з визначенням функції жовчного міхура (печінка, жовчний міхур, підшлункова залоза, селезінка) 550
  • Ультразвукове дослідження нирок та сечовивідних шляхів 500
  • Ультразвукове дослідження плевральної порожнини 400
  • Ультразвукове дослідження серця з доплерографічним дослідженням (Ехо-КГ) 650
  • Ультразвукове дослідження великих суглобів (плечовий, ліктьовий, тазостегновий, колінний) за 1 пару суглобів 450
  • Ультразвукове дослідження щитовидної залози 450
6,9
Дніпро просп. Науки, 99
р.Соборний
Консультації вузьких спеціалістів. Ультразвукова діагностика на апараті експертного класу всіх органів та систем Широкий спектр аналізів на сучасному обладнанні Сімейна медицина-підпис декларацій
  • УЗД Органів черевної порожнини: (печінка, жовчний міхур, підшлункова залоза, селезінка, заочеревинний простір) 590
  • УЗД Внутрішніх органів (печінка, жовчний міхур, підшлункова залоза, селезінка, нирки, заочеревинний простір) 670
  • УЗД Внутрішніх органів (печінка, жовчний міхур з визначенням функції, підшлункова залоза, селезінка, нирки, заочеревинний простір) 780
  • УЗД Один орган ШКТ 430
  • УЗД Сечовивідної системи (нирки, сечовий міхур з визначенням залишкової сечі) з допплерографією ниркових артерій 780
  • УЗД Сечовивідної системи (нирки, сечовий міхур з визначенням залишкової сечі) з кольоровим допплерівським картуванням 640
  • УЗД Нирок + сечовий міхур із залишковою сечею (без допплерографії) 540
6,5
Дніпро пр-т Науки (Гагаріна), 99 Д
м.Вокзальна78 18
Спеціалізована клініка "Daily Medical" - це консультативно-діагностичний дитячий центр, що надає послуги з функціональної та ультразвукової діагностики для дітей різного віку - від нарождення до підліткового періоду.
  • УЗД черевного відділу аорти + НВП 600
  • УЗД лімфатичної системи (додаткова зона) 490
  • УЗД молочних залоз 580
  • УЗД мошонки 600
6,3
Дніпро пр. Науки, 112 А (ЖК Comfort City Рибінський)
р.Шевченківський
Точна діагностика, денситометрія, УЗД, 17 лікарів різних спеціалізацій, лабораторні дослідження, крапельниці краси
  • УЗД органів черевної порожнини + нирки 600
  • УЗД нирок, сечового міхура, передміхурова залоза 750
  • Еластографія печінки (точкова) 650
  • УЗД щитоподібної залози 500
  • УЗД орбіт глазного яблука 500
  • УЗД нирок 300
  • Денситометрія стегон (ультразвукова)+ Денситометрія хребта (ультразвукова) 1 500
5,7
Дніпро вул. Воронезька, 2а
р.Індустріальний
"Поліклініка Святого Антипи" пропонує своїм пацієнтам такі послуги: компьютерна томографія; ехокардіографія; доплерографія; кольпоскопія; нейросонографія; ультразвукова та функціональна діагностики; рентгенівські знімки; фібросигмоскопія; фіброезофагогастродуоденоскопія.
5,2
Дніпро, вул. Байкальська, 82
м.Вокзальна 85 16
5,4
Дніпро пр-т А. Поля 103
м.Вокзальна64 13 м.Метробудівників72 14
Багатопрофільний медичний центр "МЕДЕКСПЕРТ" відкрився в 2013 році. За 10 років роботи ми значно виросли, сьогодні ми маємо 5 клінік в місті Дніпро та області, де працюють понад 60 вузькопрофільних медичних спеціалістів. Працює денний стаціонар, можливий виїзд лікарів додому.
  • Комплексне дослідження шлунково-кишкового тракту (печінка, жовчний міхур, підшлункова залоза) 420
  • Комплексне дослідження шлунково-кишкового тракту (печінка, жовчний міхур, підшлункова залоза) з визначенням функції жовчного пузіря 470
  • УЗД нирок 350
  • УЗД м'яких тканин 320
  • УЗД одного органу шлункового - кишкового тракту , сечовидільної системи 480
  • Комплексне дослідження сечовидільної системи (нирок, надниркові залози, сечовий міхур) 420
  • УЗД щитоподібної залози 430
3,7