5.1
Пн — Пт: 10:00-21:00 Сб: 10:00-21:00 Н: 10:00-21:00
  • Про клініку
  • Ціни на послуги
  • Відгуки
Відділення дерматоонкології і дерматокосметології Клінічної академії лазерної медицини Calm (Калм) надає пацієнтам широкий перелік послуг за напрямками: дерматологія, косметологія і трихологія. У відділенні працюють кваліфіковані фахівці зі значним досвідом роботи в цих напрямках.
  • Ціни на послуги
  • Відгуки

Калм (Calm), клінічна академія лазерної медицини (відділення дерматоонкології та дерматокосметології), вартість послуг:

Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.

• Консультація дерматовенеролога
  • Дерматоскопія
  • Комплексна чистка шкіри
  • Консультація дерматоонколога вищої категорії + дерматоскопія
  • Консультація лікаря вищої категорії, головного лікаря, дерматоонколога + дерматоскопія
  • Лечение грибковых поражений ногтей 1 процедура 1 ноготь
  • Лечение грибковых поражений ногтей 1 процедура 5 ногтей
  • Лазерне видалення підошовних бородавок до 10 мм.
  • Лазерне видалення підошовних бородавок до 3 мм.
  • Лазерне видалення себорейним кератом до 3 мм.
  • Лазерне видалення себорейним кератом до 5 мм.
  • Лазерне видалення себорейним кератом до 10 мм.
  • Анестезія

Відгуки та оцінки клініки

Відмітка "10" – найвища оцінка
Степанець Мар’яна
08 червеня '21р.
Сьогодні мій день почався ідеально в клініці Calm! Вибір я зробила на лікаря і не помилилась. Своє здоров`я я довірила висококваліфікованому та досвідченому професіоналу лікарці Семенюк Наталії Мирославівні. Вона дуже уважна та ввічлива, це дуже важливо для пацієнта. Підтримка лікаря! Все детально пояснила перед проведенням процедури, а під час проведення запитувала як себе почуваю?! До таких лікарів хочеться приходити і приходити. Дякую клініці Calm за таких лікарів!
Стас
18 листопада '20р.
Удаляла тут папилому, никак не получалось ее вывести до этого, а тут все прошло успешно.
Євген
15 січня '20р.
Приходячи на прийом у цю клініку, можна бути впевненим, що се пройде якнайкраще. На рецепції тебе зустрінуть з посмішкою, всі доброзичливі та привітні. Консультація проходить добре, а процедури ще краще. Лікарі, дуже доброзичливі і все добре пояснюють. Раджу!
Тарас
10 січня '20р.
Розумний, та справжній знавець своєї справи. Ось що можна сказати про лікаря Євгенія Валерійовича. Уважно, та з розумінням поставився до моєї проблеми, надав вичерпну консультацію, без незрозумілої медичної лексики. Призначене лікування справді допомагає. Повністю всім задоволений. Рекомендую!
Михайло
09 січня '20р.
За молодості ми всі робимо багато помилок, і не був виключенням. Я зробив собі татуювання. Але з часом я вирішив його вивести. Свій вибір я зупинив на лазерному видаленні татуювання. Тому звернувза за допомогою до фахівці цієї клініки. За два сеанси татуювання помітно зблідло, а ще через декілька стало майже непомітне. Навіть не залишилося шрамів. Дякую!
Вероніка
06 січня '20р.
Дуже сподобалася роботи клініки! Все організовано на найвищому рівні. Кваліфікавані спеціалісти та сучане обладнання. Будемо радити усім своїм знайомим!
Ірина
06 січня '20р.
У нашому місті важко знайти дійсно хорошого дерматолога. Але пощастило потрапити на прийом до Людмили Василівни. Професійний лікар!. Дуже задоволена її роботою. Уважно поставилася до моєї проблеми. Одразу видно що справжній знавець своєї роботи! Рекомендую!
Виктор
14 листопада '19р.
Классная клиника. Все на высшем уровне. Недорого и качественно
Таня
07 березеня '19р.
Долго искала нужного врача для лечения акне, пока мне не порекомендовали Евгения Викторовича. Сходила к нему на консультацию, прошла лечение. И теперь моя кожа не имеет больше проблем. Помог также грамотно подобрать уходовые средства. Очень довольна результатом, буду обращаться и дальше к этому врачу.
Зверніть увагу на інші клініки:
Медичний центр "Альтернатива" на Героїв Дніпра надає пацієнтам широкий спектр якісних лікувально-діагностичних послуг. Основні напрямки роботи клініки: ультразвукова діагностика, терапія, гінекологія, дерматологія, косметологія, озонотерапія, урологія, фізіотерапія, гастроентерологія. В установі також можна записатися на прийом до алерголога, дієтолога, інфекціоніста, кардіолога, педіатра і ендокринолога.
Консультативно-тренінговий психологічний центр професора Е.А. Помиткіна спеціалізується на наданні психологічної допомоги дорослим і дітям.
Пн — Пт: 10:00-21:00 Сб: 10:00-21:00
Вертебра (VERTEBRA) — це клініка вертебрології і нейроортопедії, яка займається комплексною діагностикою та лікуванням захворювань хребта. У центрі використовується сучасне технічне оснащення, аналогів якому не існує.
Пн — Пт: 09:00-21:00 Сб: 09:00-21:00 Н: 09:00-21:00
MyDerm на Подолі — це сучасна клініка, що спеціалізується на діагностиці шкірних захворювань, що лідирує в області діагностики раку шкіри. Профільні вузькопрофільні фахівці, сучасне обладнання.
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 08:00-20:00