Приватний офтальмологічний кабінет ОкоЛюкс

• Про клініку
  • Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Лікарі

Приватний офтальмологічний кабінет «ОкоЛюкс» надає сучасну медичну допомогу всім, кому не байдуже власне зір і зір їхніх близьких.

Завдяки передовим технологіям та методикам, протягом багатьох років ми проводимо лікування таких захворювань, як:

• міопія (близорукість).
  • гіперметропія (далекозорість).
  • астигматизм,
  • косоокість
  • астенопія.
  • дистрофія сітківки.
  • початкова катаракта та ін.

Обстеження та лікування проводить досвідчений лікар — офтальмолог 1-ї категорії Ястремська Світлана Юріївна.

В кабінеті проводиться повне апаратне обстеження та лікування дітей усіх вікових груп. В наявності сучасне обладнання.

Особливість офтальмологічного кабінету «Око Люкс» у тому, що ми проводимо лікування НЕхірургічним шляхом!

• Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Лікарі

Приватний офтальмологічний кабінет ОкоЛюкс, вартість послуг:

Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.

• Повне первинне обстеження від 8 років 800
  • Повне первинне обстеження до 8 років 500
  • Повторний огляд 500

Відгуки та оцінки клініки

Немає відгуків та оцінок клініки
Відмітка "10" – найвища оцінка
* На порталі Likarni.com публікуються відгуки лише тих клієнтів, що були записані через наш сервіс

Лікарі клініки Приватний офтальмологічний кабінет ОкоЛюкс

Ястремская Светлана Юрьевна
Обрати фах
  • Офтальмолог
очистити

** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.

Зверніть увагу на інші клініки:
Медичний центр «Zdravo» - ваш простір доказової медицини та комфорту у Миколаєві. Втомилися від нескінченних черг, суперечливих діагнозів та призначень «про всяк випадок»? Ми створили «Zdravo», щоб змінити ваше уявлення про візит до лікаря. У нас ви знайдете: Турботу замість байдужості: наші лікарі (гінекологи, неврологи, кардіологи, дерматологи) приділяють кожному пацієнту стільки часу, скільки потрібно для ретельного розбору проблеми. Доказовий підхід: ніяких зайвих аналізів чи неефективних ліків - лише те, що дійсно працює згідно зі світовими протоколами. Сучасну діагностику: експертне УЗД та власна лабораторія дозволяють отримати точний результат в одному місці. Психологічний спокій: відсутність черг, сучасний інтер’єр та привітний сервіс роблять лікування легким. Ми лікуємо не хворобу, а людину. Обирайте зручний час та записуйтеся прямо зараз - поверніть собі здоров’я без зайвих стресів разом зі «Zdravo»!
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 08:00-20:00 Н: 09:00-18:00
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 08:00-20:00
«ОН Клінік Миколаїв Аркасівська» — це медичний центр, де якість та професіоналізм поєднуються з доступністю. Ми пропонуємо широкий спектр планових хірургічних послуг, зокрема оперативні втручання у сферах флебології, урології, проктології, гінекології та загальної хірургії. Наші лікарі є висококваліфікованими фахівцями, які постійно вдосконалюють свої знання та набувають цінний досвід. Ми гарантуємо безпеку та ефективність кожного етапу лікування, від консультації і діагностики до хірургічних втручань!
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 08:00-20:00 Н: 08:00-20:00
Пн — Пт: 08:00-19:00 Сб: 08:00-19:00