ОкоЛюкс, офтальмологічна клініка

• Про клініку
  • Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Лікарі

Офтальмологічна клініка «ОкоЛюкс» надає сучасну медичну допомогу всім, кому не байдуже власне зір і зір їхніх близьких.

Завдяки передовим технологіям та методикам, протягом багатьох років ми проводимо лікування таких захворювань, як:

• міопія (близорукість).
  • гіперметропія (далекозорість).
  • астигматизм,
  • косоокість
  • астенопія.
  • дистрофія сітківки.
  • початкова катаракта та ін.

Обстеження та лікування проводить досвідчений лікар — офтальмолог 1-ї категорії Ястремська Світлана Юріївна.

В клініці проводиться повне апаратне обстеження та лікування дітей усіх вікових груп. В наявності сучасне обладнання.

Особливість офтальмологічної клініки «Око Люкс» у тому, що ми проводимо лікування НЕхірургічним шляхом!

• Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Лікарі

ОкоЛюкс, офтальмологічна клініка, вартість послуг:

Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.

• Повне первинне обстеження 700
  • Повторний огляд 500
  • Медогляд 500
  • Підбір окулярів 500
  • Апаратне лікування (1 день ) 500
  • Вимірювання внутрішньоочного тиску 500

Відгуки та оцінки клініки

Немає відгуків та оцінок клініки
Відмітка "10" – найвища оцінка
* На порталі Likarni.com публікуються відгуки лише тих клієнтів, що були записані через наш сервіс

Лікарі клініки ОкоЛюкс, офтальмологічна клініка

Ястремская Светлана Юрьевна
Обрати фах
  • Офтальмолог
очистити

** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.

Зверніть увагу на інші клініки:
«ОН Клінік Миколаїв Аркасівська» — це медичний центр, де якість та професіоналізм поєднуються з доступністю. Ми пропонуємо широкий спектр планових хірургічних послуг, зокрема оперативні втручання у сферах флебології, урології, проктології, гінекології та загальної хірургії. Наші лікарі є висококваліфікованими фахівцями, які постійно вдосконалюють свої знання та набувають цінний досвід. Ми гарантуємо безпеку та ефективність кожного етапу лікування, від консультації і діагностики до хірургічних втручань!
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 08:00-18:00 Н: 08:00-18:00
Приватний кабінет доктора Мазо Романа Борисовича на Богоявленському надає пацієнтам перелік лікувальних послуг в області андрології, дієтології, урології та сексології. Прийом здійснює лікар вищої категорії, член Міжнародної асоціації андрологів і лікарів сексуальної медицини.
Пн — Пт: 13:30-17:00
Миколаїв вул. 6-а Слобідська, 43 р.Центральний
8,3
У даному ліцензованому медичному закладі вас прийме досвідчений лікар з понад 20-річним стажем. Лікар, кваліфікований у мануальній медицині (остеопатія, прикладна кінезіологія, голкотерапія), на консультації не лише зніме ваші болі та інші симптоми, а й виявить їх корінь та надасть рекомендації для подальшого лікування.
Пт: 09:00-17:00
Миколаїв вул. Мореходна, 14 (оф. 218) р.Заводський
8,7
Психологічний центр "Барви життя" почав свою роботу в 2010 році, спеціалізується в галузі надання психологічної підтримки дітям, підліткам, батькам.
Пн — Пт: 09:00-21:00 Сб: 09:00-21:00 Н: 09:00-21:00