Клініки офтальмології у Львові (Личаківський район)

Можливо, вас цікавлять лікарі офтальмологи в Личаківському районі
Консультація офтальмолога 900 грн
Знайдена 1 клініка

Сб
Леонід
Лікар виявив катаракту на ранніх стадіях. Я зважилась на операцію. Дуже боявся, що втрачу зір. Але не варто було. Все пройшло без ускладнень. Офтальмолог у мене досвідчений, дуууже багато грамот у нього на стіні висіли. Ще раз вам дякую.
6,7
Львів вул. Коциловського, 32
р.Личаківський
Біомед — мережа медичних центрів, де поєднуються сучасні технології та щира турбота про пацієнтів. Наші центри створені, щоб надавати вам якісну допомогу та комфортні умови обслуговування. У кожному з відділень ви знайдете досвідчених лікарів, які завжди готові підтримати вас на шляху до здорового і повноцінного життя. Завітайте до Біомед — ми завжди поруч, коли вам потрібна медична підтримка.
  • Консультація офтальмолога 900
  • Повторна консультація офтальмолога 850
9,8
Львів, вул. Драгана, 4 Б
р.Сихівський

Офтальмологія в лікарнях в інших районах Львова

в клініці 2 офтальмолога
Львів вул. Петра Панча, 5
р.Шевченківський
"Центр відновлення зору Анатолія Совви" у Львові пропонує лікувально-діагностичну медичну допомогу пацієнтам с проблемами зору. Центр отримав вищу категорію акредитації. Лікарі-офтальмологи мають вищу кваліфікаційну категорію, багаторічний досвід роботи, володіють сучасними методами терапії. Приймають лікарі: Коновалець Іванна Володимирівна, Кульчицька Леся Ярославівна
  • Аналіз нашим лікарем ваших даних по окремих вимірах (поле зору, електронна тонографія тощо) в тому числі з інших медичних установ та консультація 100
  • Фотофіксація переднього відрізку 150
  • Електронне дослідження поля зору (периметрія) 100
  • Електронна тонографія (перевірка внутрішньоочного тиску) 50
  • Лазерна біометрія ока (IOL Master) 150
8,4
Львів вул. Залізнична, 7
р.Залізничний
Медичний CenterUP – це сучасний медичний заклад, який пропонує комплексний підхід до забезпечення здоров'я та добробуту вашої родини. Ми працюємо за принципами любові до людей, високого професіоналізму, щирості та доказової медицини, щоб забезпечити вам та вашим близьким якісний медичний догляд.
  • Консультація лікаря-офтальмолога дитячого 950
6,1
в клініці 6 офтальмологів
Львів вул. Залізнична, 7 Б, 2-й поверх
р.Залізничний
Офтальмологічний центр Візіум — експерт у діагностуванні та лікуванні офтальмологічних захворювань різної складності Приймають лікарі: Явтушенко Володимир Володимирович, Коваленко Лариса Николаевна, Музальова Світлана Миколаївна
  • Програма «Амбліокор + » (1 сеанс) 300
8,6
в клініці 3 офтальмолога
Львів вул. Івана-Теодозія Куровця, 10
р.Франківський
Надійний медичний простір, в основі якого зароджується культура здорового, щасливого та задоволеного пацієнта. Працюємо з передовими медичними технологіями та застосовуємо унікальні мультидисциплінарні підходи. У клініці працюють лікарі-науковці та лікарі з досвідом більше 20 років. Команда лікарів працює у форматі консиліума для вибору тактики ведення пацієнта у складних клінічних випадках, через призму загального стану організму. Основні напрямки: судинна хірургія, урологія, діагностика повного спектру, поліклінічне відділення, яке налічує більше 20 спеціалістів різних напрямків. Приймають лікарі: Бігун Наталія Михайлівна, Дерев’ягін Дмитро Олександрович, Влох Марта Володимирівна
  • Візометрія 250
  • Вимірювання ВОТ методом пневмотонометрії 250