Лікування кон'юнктивіту у Львові

Можливо, вас цікавлять лікарі офтальмологи
7,0
Фильтр: (Знайдено 2 клініки)
Знайдено 2 клініки

Сб
Сортировка
Дитцька Наталія Олександрівна
Курант Ірина Миронівна
Задоволені на всі
Кривенко Ніна Никифорівна
При запису на обстеження запитала ім'я лікаря - відповідь була Леся Ярославівна, а фактично приймав лікар Ян Васильович. На уточнююче питання, чи потрібно крапати каплі від очного тиску перед обстеженням, відповідь була НЕ ПОТРІБНО! Як виявилось, ця рекомендація була помилкова, через що існує імовірність, недостовірного вимірювання очного тиску Консультацією лікаря задоволена, ввічливе відношення, швидке обслуговування.
Катерина
Видаляла атипову вісімку в лікаря Філіпського Антона Вікторовича, все сподобалось,лікар професіонал,рекомендую!
8,4
Львів вул. Петра Панча, 5
р.Шевченківський
"Центр відновлення зору Анатолія Совви" у Львові пропонує лікувально-діагностичну медичну допомогу пацієнтам с проблемами зору. Центр отримав вищу категорію акредитації. Лікарі-офтальмологи мають вищу кваліфікаційну категорію, багаторічний досвід роботи, володіють сучасними методами терапії.
Medicover
5,5
Львів вул. Антоновича, 102
р.Франківський
Отримати інформативну консультацію, комплексне обстеження і кваліфіковану допомогу досвідчених фахівців щодо діагностування, терапії та профілактики різноманітних захворювань можна в медичному комплексі «Медікавер».