Акустична імпедансометрія у Львові

Можливо, вас цікавлять лікарі отоларингологи
Аналіз складу тіла (імпедансометрія) 400 грн
Імпедансометрія 500 грн
Фильтр: (Знайдено 3 клініки)
Знайдено 3 клініки

Сб Нед
Сортировка
Филипович Оксана
Сьогодні відвідала клініку " Біомед" на Драгана 9.Ге дивлячись на те, що процедура гастроскопії не з приємних, все решту залишило гарні враження. Реанімаційна чистота, привітні дівчатка на рецепції, які заспокоювали, бо моє хвилювання було видно неозброєним оком. Лікар Швидкий Я.Б.--- професіонал своєї справи! Обстеження провів легко, і потім доступно розтлумачив діагноз, і пояснив наступні кроки.Велике спасибі, лікарю! Побільше б таких фахових спеціалістів! Ї
Тетяна
Клініка чудова.Персонал і лікарі чудові ввічливі.Завжди вислухають і порадять.
Назар Довганик
Хороша клініка, мені все сподобалося
Серветяк Дарья Владиславівна
Львів вул. Драгана, 4 Б
р.Сихівський
Більше 25 років медцентр Біомед пропонує послуги в області профілактики, обстеження і лікування різних хвороб методами неінвазивної медицини.
  • Аналіз складу тіла (імпедансометрія) 400
  • дивитися весь прайс
Клиники слуха "Беттертон"
8,3
Львів вул. Городоцька, 81
р.Галицький (Центр)
ЛОР-центр та центр слуху «Беттертон» вже більше 10 років спеціалізується на передовій сурдології й отоларингології, надаючи пацієнтам широкий спектр послуг з діагностики слуху, підбору та налаштування слухових апаратів, виготовлення індивідуальних вкладишів, берушей тощо. Займається діагностикою та комплексною терапією запальних, інфекційних та хронічних патологій ЛОР-органів.
  • Імпедансометрія 500
  • дивитися весь прайс
Медакустика
Львів пл. Святого Юра, 8
р.Галицький (Центр)
Центр реабілітації слуху "Медакустика" у Львові (регіональне представництво всеукраїнської компанії "Медакустика") пропонує допомогу у вирішенні проблем слуху, мови і голосу дорослим і дітям. В центрі є все необхідне для комплексного обстеження слуху і якісного слухопротезування. Тут можна підібрати слуховий апарат, пройти його налаштування і отримати підтримку на весь період його носіння.