ЛОР-центр та Центр слуху Беттертон на Стрийській

Львів вул. Городоцька, 81

р.Галицький (Центр)

Кривий Ріг вул. Лермонтова, 29
Кременчук вул. Театральна, 34
Київ вул. Йорданська, 17 А (вул.Лайоша Гавро)

м.Оболонь

6 2
  • Про клініку
  • Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Лікарі

ЛОР-центр та центр слуху «Беттертон» у Львові на вул. Стрийській — це спеціалізована клініка, де турбота про слух і здоров’я ЛОР-органів поєднується з уважним ставленням до людини. Тут допомагають дорослим і дітям із захворюваннями вуха, горла та носа, а також із порушеннями слуху різного ступеня.

Команда «Беттертон» працює за принципами доказової медицини, використовуючи сучасні методи діагностики та лікування. У клініці проводять консультації ЛОР-лікарів, діагностику та лікування гострих і хронічних ЛОР-захворювань, обстеження слуху, слухопротезування, ведення пацієнтів із шумом у вухах, запамороченнями та іншими станами, що впливають на якість життя.

Центр слуху оснащений сучасним обладнанням для точної аудіологічної діагностики. Пацієнтам допомагають підібрати слухові апарати з урахуванням індивідуальних потреб, способу життя та бюджету, а також надають підтримку на всіх етапах користування — від першої примірки і протягом всього користування.

У «Беттертон» цінують довіру та партнерство з пацієнтами. Лікарі пояснюють діагнози та рекомендації зрозумілою мовою, не призначають зайвого та завжди орієнтуються на реальні потреби людини. Комфортна атмосфера, зручне розташування та продуманий сервіс роблять відвідування клініки спокійним і передбачуваним.

ЛОР-центр та центр слуху «Беттертон» — це місце, де професійна медицина поєднується з людяністю та щирою турботою про здоров’я пацієнтів.

• Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Лікарі

ЛОР-центр та Центр слуху Беттертон на Стрийській, вартість послуг:

Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.

• Первинна консультація лікаря-отоларинголога (ЛОР) / сурдолога / фоніатра з ендоскопічним оглядом 1 200
  • Консультація лікаря-отоларинголога (ЛОР) / сурдолога / фоніатра з ендоскопією (повторна) 1 000
  • Первинна консультація провідного лікаря-отоларинголога (ЛОР) / сурдолога / фоніатра з ендоскопічним оглядом 1 400
  • Консультація провідного лікаря-отоларинголога (ЛОР) / сурдолога / фоніатра з ендоскопією (повторна) 1 200
  • Консультація ЛОР-лікаря (англійською мовою) 1 100
  • Онлайн консультація отоларинголога (ЛОР) / сурдолога / фоніатра 1 000
  • Огляд ЛОР-органів за допомогою жорсткого ендоскопа 800
  • Адреналізація носових ходів 100
  • Аспірація трахеостоми 350
  • Вакуумна аспірація та промивання мигдаликів 650
  • Введення лікарських препаратів у носові порожнини (без вартості препаратів) 200
  • Введення турунд з лікарською речовиною в слуховий прохід (без вартості препаратів) 200
  • Видалення інородного тіла з ЛОР-органів 900
  • Видалення сірчаної пробки (2 вуха) 800
  • Видалення сірчаної пробки (1 вухо) 400
  • Видача довідки (після огляду ЛОР-лікаря) 100
  • Взяття матеріалів для аналізу 400
  • Відеоотоскопія 200
  • Відеоотоскопія (з демонстрацією відео без видачі результату на руки пацієнту) 100
  • Вливання ліків в гортань 400
  • Імпедансометрія 700
  • Тимпанометрія 700
  • Діагностика слуху в немовлят методом отоакустичної емісії (ОАЕ) 850
  • Підбір слухових апаратів Starkey 700
  • Налаштування одного СА комп'ютерна при відсутності маркування від офіц. імпортера в Україні - БЕТТЕРТОН 1 500
  • Налаштування слухових апаратів (по гарантії) (безкоштовно)
  • Налаштування слухових апаратів із застосуванням приладу REM (не гарантійна) 700
  • Налаштування слухових апаратів моноурально/бінаурально (з минулим терміном гарантії) 700
  • Виготовлення вушних зліпків (одне вухо) 350
  • Пара індивідуальних берушів 2 500
  • Пара індивідуальних берушів з фільтрами 3 500
  • Індивідуальна вкладка для слухових апаратів 900
  • Послуга індивідуального дизайну 850
  • Експрес-консультація по підбору слухових рішень (безкоштовно)
  • Експрес-діагностика слуху (без видачі результатів на руки пацієнту) (безкоштовно)
  • Консультація лікаря-сурдолога 1 200
  • Консультація лікаря-сурдолога (повторна) 1 000
  • Консультація слухопротезиста 700
  • Консультація слухопротезиста повторна 600
  • Виклик фахівця додому (консультація, діагностика слуху, заключення, проїзд) 2 500

Відгуки та оцінки клініки

Немає відгуків та оцінок клініки
Відмітка "10" – найвища оцінка
* На порталі Likarni.com публікуються відгуки лише тих клієнтів, що були записані через наш сервіс

Лікарі клініки ЛОР-центр та Центр слуху Беттертон на Стрийській

Прядко Тетяна Вікторівна
Обрати фах
  • Отоларинголог
очистити

** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.

Зверніть увагу на інші клініки:
Ми пропонуємо повний спектр стоматологічних послуг - від профілактики до складних тотальних реабілітацій. Наші досвідчені лікарі з досвідом понад 10 років практики, забезпечують високоякісне лікування для всієї родини. Наша клініка має дві зручні локації, що дозволяє вам обрати найбільш комфортний варіант для вашого візиту. Ми використовуємо лише сучасні рішення, новітнє обладнання та високоякісні матеріали щоб гарантувати найкращі результати для наших пацієнтів. Ваш спокій завтра візит до нас сьогодні.
Пн — Пт: 09:00-21:00 Сб: 09:00-15:00
Центр подології «Твоя Стопа» — сучасний медичний заклад, що спеціалізується на комплексному догляді за стопами. Ми поєднуємо професійний підхід із сучасними технологіями для ефективного лікування та профілактики подологічних проблем.
Пн — Пт: 09:00-19:00 Сб: 09:00-19:00 Н: 10:00-15:00
Пн — Пт: 09:00-19:00 Сб: 09:00-19:00 Н: 10:00-15:00
Стоматологічний центр ДЕНТАЛ ЄВРО у Львові надає широкий спектр якісних стоматологічних послуг, використовуючи новітні технології та безпечні матеріали, щоб допомогти вам досягти бажаного результату. З 2007 року наші досвідчені фахівці працюють над створенням ідеального вигляду для кожного пацієнта, зберігаючи доступні ціни на лікування.
Пн — Пт: 09:00-20:00 Сб: 09:00-20:00