Сторінка 7 Дитячі лікарі в Вінниці

Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Вінниця вул. Магістратська, 20
Сімейний лікар
Чому я працюю лікарем? Моя мотивація працювати ґрунтується на бажанні допомагати людям. Вдосконалюючи свої знання я отримую задоволення, що вони рятують життя та покращують його якість. Лікарська професія вимагає співчуття і постійного самовдосконалення, та я пишаюся можливістю допомагати суспільству.
Вінниця вул. Шевченка, 7
Дитячий гастроентеролог
В «Центрі гастроентерології та дієтології» Наталія Петрівна успішно допомагає діткам завдяки глибоким знанням та індивідуальному підходу до кожного. Лікар має багаторічний досвід роботи з дітьми різного віку, в тому числі і новонародженими та є експертом у діагностиці та лікуванні захворювань шлунково-кишкового тракту. «Центр гастроентерології та дієтології» пишається наявністю провідного спеціаліста в сфері дитячої гастроентерології та готовий надати вашій дитині професійну медичну допомогу, підтримку та рекомендації щодо харчування та способу життя.
Акушер-гінеколог, лікар УЗД, гинеколог
Чому я працюю лікарем? Я хочу допомагати своїм пацієнткам подолати хворобу, покращити якість життя, бути щасливими, народжувати дітей. Головна особливість моєї професії — не нашкодити. Я хочу «докопатися» до істинної причини недуги. Для цього я керуюсь спеціальними знаннями та вміннями. Я люблю людей. Я люблю працювати. Чекаю на Вас, любі жінки, у медичному центрі «Universum Clinic».
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Вінниця вул. Шевченка, 7
Хірург, проктолог, ендоскопіст
Педіатр, неонатолог, дитячий невролог
Лікар здійснює патронаж новонароджених. Проводить комплексний огляд дітей різного віку. Консультує з питань введення прикорму та догляду за дітьми. Займається профілактичними медичними оглядами. Виконує диференціальну діагностику станів періоду новонародженості (акне, жовтяниця).
Консультація 650/700 грн.
Вінниця вул. М. Ващука, 20Б
Лікар УЗД, сімейний лікар
Тетяна Олександрівна - кваліфікований лікар УЗД, сімейний лікар з багаторічним досвідом роботи. Спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні різноманітних захворювань, проводить дослідження різних органів та систем, а також виконує доплерографію судин. У своїй практиці керується принципами доказової медицини, використовує сучасне ультразвукове обладнання та найновіші методики сканування для отримання максимально інформативних результатів
Педіатр, лікарка-УЗД
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань очей. Спеціалізується на хірургічному та лазерному лікуванні глаукоми та катаракти. Виконує офтальмоскопію очного дна. Проводить видалення стороннього тіла з ока. Лікує астигматизм, косоокість, короткозорість, далекозорість та халязіон.
Вінниця вул. Зодчих, 7
Дитячий нефролог
Лікар здійснює консультативний прийом дітей із захворюваннями нирок. Для уточнення діагнозу призначає лабораторні аналізи та УЗД черевної порожнини. Займається складанням індивідуальної схеми лікування. Лікує пієлонефрит, ниркові коліки, енурез та інфекційні захворювання органів сечової системи.