Сторінка 6 Дитячі лікарі в Вінниці
Гінеколог, лікар УЗД
Чабан Людмила Васильївна
Лікар гінеколог Людмила Васильївна — досвідчений спеціаліст із 46-річним клінічним стажем, що має вищу кваліфікаційну категорію за спеціальністю «Акушерство і гінекологія». Вона також пройшла додаткову спеціалізацію за фахом «Ультразвукова діагностика», що дозволяє їй здійснювати високоточне обстеження в області акушерства та гінекології.
вул. Келецька, 53
Хірург, проктолог, ендоскопіст
Зарезенко Тетяна Павлівна
Лікар Штельмах Галина Костянтинівна – отоларинголог. Досвід роботи 29 років. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань ЛОР-органів. Надає кваліфіковано допомогу у лікуванні риніту, гаймориту, травм гортані. Розробляє індивідуальні схеми терапії. Проводить лікування дорослих та дітей.
вул. Олега Антонова, 29
Педіатр
Лікар 1 категорії з вмінням спілкуватися з дітками, надати повну інформацію батькам з приводу захворювань, вакцинації, прикорму
Консультація 550/700 грн.
вул. Соборна, 20
Офтальмолог, детский офтальмолог
Лікар-офтальмолог, який проводить комплексну діагностику зору: перевірку гостроти зору, вимірювання внутрішньоочного тиску, офтальмоскопію та біомікроскопію, виявляє офтальмологічні захворювання та розробляє індивідуальні схеми лікування. Постійно вдосконалює свої професійні навички, відвідує офтальмологічні конференції та навчальні заходи.
Дитячий гастроентеролог
Чорнопищук Наталія Петрівна
В «Центрі гастроентерології та дієтології» Наталія Петрівна успішно допомагає діткам завдяки глибоким знанням та індивідуальному підходу до кожного.
Лікар має багаторічний досвід роботи з дітьми різного віку, в тому числі і новонародженими та є експертом у діагностиці та лікуванні захворювань шлунково-кишкового тракту.
«Центр гастроентерології та дієтології» пишається наявністю провідного спеціаліста в сфері дитячої гастроентерології та готовий надати вашій дитині професійну медичну допомогу, підтримку та рекомендації щодо харчування та способу життя.
вул. Гоголя, 2
Офтальмолог, дитячий офтальмолог
Стремовська Ніна Борисівна
Лікар консультативний прийом пацієнтів усього спектру офтальмологічних захворювань, проводить діагностику та терапевтичне лікування захворювань переднього та заднього відрізків ока. Володіє сучасними методами лазерних мікрохірургічних втручань. Володіє методикою субтенонових та інтравітреальних ін’єкцій при лікуванні патологій сітківки.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Консультація від 600
Чернівці
вул.Героїв Майдану, 150
вул. Марії Литвиненко-Вольгемут, 5
Акушер-гінеколог, лікар УЗД, гинеколог
Гетманова Людмила Василівна
Чому я працюю лікарем? Я хочу допомагати своїм пацієнткам подолати хворобу, покращити якість життя, бути щасливими, народжувати дітей. Головна особливість моєї професії — не нашкодити. Я хочу «докопатися» до істинної причини недуги. Для цього я керуюсь спеціальними знаннями та вміннями. Я люблю людей. Я люблю працювати. Чекаю на Вас, любі жінки, у медичному центрі «Universum Clinic».
вул. Шевченка, 7
Педіатр, неонатолог, дитячий невролог
Бедрій (Назарчук) Наталія Миколаївна
Лікар здійснює патронаж новонароджених. Проводить комплексний огляд дітей різного віку. Консультує з питань введення прикорму та догляду за дітьми. Займається профілактичними медичними оглядами. Виконує диференціальну діагностику станів періоду новонародженості (акне, жовтяниця).
Консультація невролога-900грн, неонатолога та педіатра -1350грн
Дитячий нефролог
Звенігородська Ганна Юріївна
Лікар здійснює консультативний прийом дітей із захворюваннями нирок. Для уточнення діагнозу призначає лабораторні аналізи та УЗД черевної порожнини. Займається складанням індивідуальної схеми лікування. Лікує пієлонефрит, ниркові коліки, енурез та інфекційні захворювання органів сечової системи.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
вул. Янгеля, 58