Сторінка 6 Дитячі лікарі в Вінниці

Фільтр: (Знайдено 90 лікарів)
Знайдено 90 лікарів
Сортування
Дерматовенеролог, дитячий дерматолог, косметолог, трихолог
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні шкірних захворювань у дорослих та дітей. Приймає пацієнтів з грибковим ураженням шкіри, псоріазом, алергічним дерматитом, вугровою хворобою, алопецією. Також лікує родимки, бородавки, контагіозний молюск та кондиломи. В роботі використовує сучасні методики.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-04-29
Сімейний лікар
Чому я працюю лікарем? Моя мотивація працювати ґрунтується на бажанні допомагати людям. Вдосконалюючи свої знання я отримую задоволення, що вони рятують життя та покращують його якість. Лікарська професія вимагає співчуття і постійного самовдосконалення, та я пишаюся можливістю допомагати суспільству.
Педіатр
Лікар 1 категорії з вмінням спілкуватися з дітками, надати повну інформацію батькам з приводу захворювань, вакцинації, прикорму
Вінниця вул. Соборна, 20
Гінеколог, лікар УЗД
Лікар гінеколог Людмила Васильївна — досвідчений спеціаліст із 46-річним клінічним стажем, що має вищу кваліфікаційну категорію за спеціальністю «Акушерство і гінекологія». Вона також пройшла додаткову спеціалізацію за фахом «Ультразвукова діагностика», що дозволяє їй здійснювати високоточне обстеження в області акушерства та гінекології.
Вінниця вул. Келецька, 53
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Чому я працюю лікарем? Я хочу допомагати своїм пацієнткам подолати хворобу, покращити якість життя, бути щасливими, народжувати дітей. Головна особливість моєї професії — не нашкодити. Я хочу «докопатися» до істинної причини недуги. Для цього я керуюсь спеціальними знаннями та вміннями. Я люблю людей. Я люблю працювати. Чекаю на Вас, любі жінки, у медичному центрі «Universum Clinic».
Дитячий імунолог, алерголог
Хірург дитячий
Невролог дитячий
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань очей. Спеціалізується на хірургічному та лазерному лікуванні глаукоми та катаракти. Виконує офтальмоскопію очного дна. Проводить видалення стороннього тіла з ока. Лікує астигматизм, косоокість, короткозорість, далекозорість та халязіон.
Вінниця вул. Зодчих, 7
Дитячий нефролог
Лікар здійснює консультативний прийом дітей із захворюваннями нирок. Для уточнення діагнозу призначає лабораторні аналізи та УЗД черевної порожнини. Займається складанням індивідуальної схеми лікування. Лікує пієлонефрит, ниркові коліки, енурез та інфекційні захворювання органів сечової системи.