Сторінка 8 Дитячі лікарі в Вінниці
Бондаренко Мирослава Сергіївна
Чому я працюю лікарем?
Лікар акушер-гінеколог - це не просто професія, це поклик серця. Я завжди хотіла приносити щастя людям у вигляді омріяної вагітності та бути дотичною до зародження і народження нового життя. Також я мрію допомагати жінкам зберігати своє здоров'я та довіряти своєму тілу. Я хочу стати лікарем, який зможе зробити жінкам комфортніше процес проведення певних процедур і досліджень, а також роз'яснити їм, як правильно доглядати за своїм тілом.
вул. Шевченка, 7
УЗД-фахівець
Казьмиренко Вероніка Леонідівна
Лікар ультразвукової діагностики, сертифікований спеціаліст FMF
вул. Соборна, 20
Присяжнюк Тетяна Юріївна
вул. Пирогова, 34
Педіатр
Доктор Нелідова Тетяна Валентинівна – педіатр. Лікар загальної практики. Спеціалізується на дитячих захворюваннях. Приймає новонароджених дітей, проводить індивідуальні огляди. Консультує батьків у загальних питаннях по здоровому вихованню. Проводить ранню діагностику, визначає причини відхилень, розробляє індивідуальні схеми лікування. Приймає у приватному порядку. Спеціалізується на інфекційних, простудних та вірусних захворюваннях. Допомагає визначити алерген та розробити схему підвищення імунітету.
вул. Соборна, 46 А
вул. Замостянська, 20А/43
Педіатр
Лікар спеціалізується на виявленні та лікуванні різних захворювань у дітей та підлітків. Здійснює регулярний нагляд за новонародженими та моніторинг їх розвитку. Консультує перед проведенням вакцинації, проводить комплексні планові профілактичні огляди. Лікує грип, ГРВІ, хронічний бронхіт, кропив'янку, харчові отруєння, коклюш, скарлатину, вітрянку.
вул. Замостянська, 20А/43
Дитячий невролог
Лікар Мутігулліна Марія Андріївна - дитячий невролог. На протязі 13 років спеціалізується на захворюваннях центральної нервової системи. Проводить терапію при вроджених пошкодженнях головному мозку. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні неврологічних захворювань. Приймає пацієнтів у консультативному режимі. Проводить профілактичні огляди дітей першого року життя.
вул. Олега Антонова, 29
Офтальмолог, детский офтальмолог
Федосеєва Ірина Андріївна
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-06-23
Гастроентеролог дитячий
Маланіна Тетяна Леонідівна
Лікар здійснює прийом дітей з 2 років із захворюваннями шлунково-кишкового тракту. Лікує різні форми гастритів, виразкову хворобу шлунка, панкреатит, запалення слизової оболонки стравоходу, гепатити. Для уточнення діагнозу призначає лабораторні аналізи та ультразвукове дослідження органів черевної порожнини.
вул. Келецька, 50Б
Хірург, проктолог, ендоскопіст
Зарезенко Тетяна Павлівна
Дмитренко Вікторія Ігорівна
Лікар здійснює перевірку зору у дорослих та дітей. Займається видаленням стороннього тіла з ока. Спеціалізується на лазерній стимуляції зору. Консультує з питань підбору окулярів та лінз. Виконує офтальмоскопію очного дна. Лікує катаракту, глаукому, кон'юнктивіт, халязіон та інші захворювання очей.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-06-23
вул. Зодчих, 7