Сторінка 5 Дитячі лікарі в Вінниці

Педіатр
Лікар спеціалізується на виявленні та терапії захворювань органів дихальної, травної та сечовидільної систем у дітей і підлітків. Проводить профілактичні огляди новонароджених. Консультує з питань вакцинації. Лікує атопічний дерматит, бронхіт, ларингіт, пневмонію, гостру респіраторну вірусну інфекцію, грип, гастрит, аритмію, цистит, анемію та інші хвороби.
Вінниця вул. М. Ващука, 20Б
Акушер-гінеколог, дитячий гінеколог
Лікар Штельмах Галина Костянтинівна – отоларинголог. Досвід роботи 29 років. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань ЛОР-органів. Надає кваліфіковано допомогу у лікуванні риніту, гаймориту, травм гортані. Розробляє індивідуальні схеми терапії. Проводить лікування дорослих та дітей.
Вінниця вул. Олега Антонова, 29
Педіатр
Лікар Митрашевська Тетяна Анатоліївна працює в педіатрії, має першу категорію. Проводить консультації батькам за правилами годування, догляду за дітьми з перших днів життя, контролює вакцинацію. Займається діагностикою та лікуванням ГРВІ, фарингіту, гастриту, дисбактеріозу, бронхіту, рахіту, стежить за фізичним, нервовим розвитком дитини.
Дитячий психіатр, психотерапевт, психолог.
Лікар спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні психічних порушень у дорослих та дітей. Приймає пацієнтів з вродженими та спадковими захворюваннями. Лікує синдром дефіциту уваги, нав'язливі страхи та фобії, аутизм, шизофренію, підвищену стомлюваність.
Вінниця вул. Архітектора Артинова, 38
Чому я працюю лікарем? З дитинства мріяв стати лікарем, хотів допомагати людям профілактувати та лікувати захворювання. Було бажання надавати допомогу не тільки медикаментозно, але й використовуючи хірургічні методи, а також добрим словом !!! Тому що, як сказав М.В Бехтерев :" Якщо після розмови з лікарем, людині стало не легше, то це не лікар "
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Чому я працюю лікарем? Я хочу допомагати своїм пацієнткам подолати хворобу, покращити якість життя, бути щасливими, народжувати дітей. Головна особливість моєї професії — не нашкодити. Я хочу «докопатися» до істинної причини недуги. Для цього я керуюсь спеціальними знаннями та вміннями. Я люблю людей. Я люблю працювати. Чекаю на Вас, любі жінки, у медичному центрі «Universum Clinic».
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Сімейний лікар
Чому я працюю лікарем? Моя мотивація працювати ґрунтується на бажанні допомагати людям. Вдосконалюючи свої знання я отримую задоволення, що вони рятують життя та покращують його якість. Лікарська професія вимагає співчуття і постійного самовдосконалення, та я пишаюся можливістю допомагати суспільству.
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань очей. Спеціалізується на хірургічному та лазерному лікуванні глаукоми та катаракти. Виконує офтальмоскопію очного дна. Проводить видалення стороннього тіла з ока. Лікує астигматизм, косоокість, короткозорість, далекозорість та халязіон.
Вінниця вул. Зодчих, 7
Дитячий нефролог
Лікар здійснює консультативний прийом дітей із захворюваннями нирок. Для уточнення діагнозу призначає лабораторні аналізи та УЗД черевної порожнини. Займається складанням індивідуальної схеми лікування. Лікує пієлонефрит, ниркові коліки, енурез та інфекційні захворювання органів сечової системи.
Записатися на прийомЗа місяць записано 2 пацієнта