Приватні лікарі у Тернополі
4 відгука
Тарас
Дуже хороший спеціаліст, професіонал своєї справи, після відвідин залишилися позитивні емоції. Дякую! Рекомендую)
Светлана И.
Из-за остеохондроза мне не раз приходилось обращаться к услугам массажистов. Вадим Владимирович просто волшебник. После его массажа чувствую себя на 20 лет моложе. Теперь всем своим знакомым его советую.
Іванка
В мене з малечку проблеми з зором. Ніяк не могла підібрати гарні і стильні окуляри. Постійно працюю за паперами, читаю, виправляю помилки. Зір для мне дуже важливий! Дякую Лілії Володимирівні, дійсно гарному спеціалістові у своїй справі, вона подарувала мені віру в себе, підібрала якісні і гарні окуляри.Дякую!
13 липня '18 г.
Ковбаса Людмила
З дитинства в мене проблеми з зором. Ні як не могла знайти лікаря, який бі мені підібрав нормальні окуляри. Дякую Богові, що направив на мій шлях мені Лілію Володимирівну, котра підібрала мені супер лінзи. Я така рада, тепер я нормальна людина.
24 червеня '18 г.
Лікар Андрейчин Лілія Володимирівна, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, кандидат медичних наук. Працює у якості лікаря-офтальмолога, займається діагностикою та лікуванням хвороб органу зору. Проводить консультаційний прийом пацієнтів стосовно лазерного лікування глаукоми та вторинної катаракти, захворювань сітківки та зорового нерва. Виконує процедуру YAG-дисцизії, кріоретинопексії, проводить процедури коригування аномалій рефракції.
вул. Бережанська,53
Реабілітолог
Врач вертебролог, реабилитолог, специализируется на лечении заболеваний: остеохондроз, сколиозы, межпозвонковые грыжи, протрузии, юношеские кифозы, болезнь «Шойерман-Мау», болезнь «Бехтерева». Вадим Владимирович Холоденко оказывает консультативные услуги и профессионально выполняет массаж.
вул. Медова, 6
Педіатр
Лікар ІІ кваліфікаційної категорії. Займається діагностикою та лікуванням дитячих захворювань у віці від 0 місяців до 18-ти років, консультує з приводу правильного вигодовування, антропометричних даних дитини, вакцинації, проводить корекцію способу життя дитини. Прийом відбувається в цікавій та захоплюючій для дитини формі.
Гінеколог
Лікар специализіується на лікуванні захворювань статевої системи. Розробляє персональні схемі лікування та профілактики. Лікує молочницю, вагиніт, міому, кісти, ерозію. Проводить заходи по відновленню менструального циклу. Полегшує перебіг клімаксу. Допомагає жінкам підготовитись до вагітності.
Онкохірург, Мамолог
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні доброякісних та злоякісних новоутворень молочної залози. Проводить оцінку онкологічного ризику та займається складанням індивідуальних програм профілактики раку молочної залози. Лікує мастопатію, лактостаз, кісти молочної залози, фіброаденоми.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-04-05
вул. Качали, 5
Лікар здійснює консультативний прийом пацієнтів із неврологічними патологіями. Приймає пацієнтів з головним болем, міжхребцевими грижами, невритом лицевого нерва, безсонням, остеохондрозом, вегето-судинною дистонією, неврастенією та іншими захворюваннями. Для уточнення діагнозу призначає доплерографію судин голови та шиї, лабораторні аналізи.
Сімейний лікар
Хірург
Лікує запальні захворювання м’яких тканин, гострий та хронічний панкреатиту та їх ускладнення. Має наукові роботи з галузі панкреатологія, ургентна хірургія, в тому числі, у базі Scopus.
УЗД-фахівець
Спеціалізується на проведенні ультразвукової діагностики, а саме: УЗД судин шиї та голови, УЗД органів черевної порожнини, УЗД нирок та наднирників, УЗД щитоподібної залози, УЗД легень, УЗД серця тощо.
вул. Руська, 5
Сімейний лікар