Андрейчин Лілія Володимирівна
лікар вищої категорії
кандидат медичних наук
Лікар Андрейчин Лілія Володимирівна, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, кандидат медичних наук. Працює у якості лікаря-офтальмолога, займається діагностикою та лікуванням хвороб органу зору. Проводить консультаційний прийом пацієнтів стосовно лазерного лікування глаукоми та вторинної катаракти, захворювань сітківки та зорового нерва. Виконує процедуру YAG-дисцизії, кріоретинопексії, проводить процедури коригування аномалій рефракції.
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініці:
Тернопіль
вул. Бережанська,53
Іванка
13 липня '18р.
В мене з малечку проблеми з зором. Ніяк не могла підібрати гарні і стильні окуляри. Постійно працюю за паперами, читаю, виправляю помилки. Зір для мне дуже важливий! Дякую Лілії Володимирівні, дійсно гарному спеціалістові у своїй справі, вона подарувала мені віру в себе, підібрала якісні і гарні окуляри.Дякую!
Ковбаса Людмила
24 червеня '18р.
З дитинства в мене проблеми з зором. Ні як не могла знайти лікаря, який бі мені підібрав нормальні окуляри. Дякую Богові, що направив на мій шлях мені Лілію Володимирівну, котра підібрала мені супер лінзи. Я така рада, тепер я нормальна людина.
Тарас
06 серпня '20р.
Дуже хороший спеціаліст, професіонал своєї справи, після відвідин залишилися позитивні емоції. Дякую! Рекомендую)
- Діагностика зору
- Підбір окулярів для зору
- Підбір лінз
- Офтальмоскопія очного дна
- Хірургічне та лазерне лікування катаракти
- Хірургічне та лазерне лікування глаукоми
- Консультація офтальмолога
- 2001 р. — Тернопільська Державна медична академія, лікувальний факультет.
- 2003 р. — інтернатура по офтальмології в Тернопільській обласній комунальній клінічній лікарні.
Курси підвищення кваліфікації
- 2010 р. — тематичні курси на базі Харківської медичної академії післядипломної освіти на тему "Судинна патологія органа зору".
- 2010 р. — тематичні курси на базі ДУ "Інститут очних хвороб і тканинної терапії ім. В.П. Філатова Національної Академії медичних наук України" на тему "Основи застосування лазерів в офтальмології".
- 2011 р. — ПАЦ на базі ДЗ "ЗМАПО МОЗ України".
- 2011 р. — участь у просвітній програмі для лікарів "Глаукома: диференційна діагностика та лікування", м. Тернопіль.
- 2011 р. — учасник україно-польської науково-практичної конференції "Vision 2020. Право на зір". м. Луцьк.
- 2012 р. — участь у науково-практичному семінарі "День німецької офтальмології в Україні", м. Київ.
- 2016 р. — сертифікат учасника, XXXI Congress of the ESCRS, м. Амстердам, Нідерланди.
- 2015 р. — участь у семінарському навчанні на тему: "Глаукома: диференційна діагностика та лікування", м. Львів.
- 2016 р. — участь у Науково-практичній конференції, присвяченій 80-річчю з дня заснування інституту очних хвороб та канинної терапії ім. В.П. Філатова, м. Одеса.
- 2017 р. — участь у Науково-практичній конференції з міжнародною участю «Рефракційний пленер-17», Київ.
- 2018 р. — участь у всеукраїнській науково-практичній конференції «Актуальні питання офтальмології».
- 2019 р. — участь у Науково-практичній конференції з міжнародною участю Ophtalmic Hub-2019.
Схожі спеціалісти: