УЗД матки у Львові - Личаківський район

Цервікометрія 450 грн.
Цервікометрія (Ніколаєва О.І.) 450 грн.
УЗД матки, придатків(трансабдомінально на повний сечовий міхур (TA) (Ніколаєва О.І.) 850 грн.
УЗД матки, придатків ендовагінальним датчиком (TV) (Ніколаєва О.І.) 850 грн.
УЗД матки, придатків (TV+TA) 800 грн.
УЗД матки, придатків(трансабдомінально на повний сечовий міхур (TA) 800 грн.
УЗД матки, придатків ендовагінальним датчиком (TV) 800 грн.
Дивитися всі ціни »
6,0
Фільтр: (Знайдено 4 клініки)
Знайдено 4 клініки

Сб Нед
Сортувати
Совту Ольга Петрівна
Все супер!
Святченко Галина Ярославівна
Дуже задоволена, отримала відповіді на всі запитання.
Олена
Задоволена Вашою клінікою ! Дівчата на рецепшені завжди привітні та чемні! Дякую Вам! Але, особлива вдячність - це лікакаркі з ВЕЛИКИМ СЕРЦЕМ І ДУШЕЮ, ПРОФЕСІОНАЛОМ СВОЄЇ СПРАВИ ГУДЗЯК ВІКТОРІЇ ВІТАЛІЇВНІ! ДЯКУЮ ВАМ ЩИРО ЗА ВАШУ БЕЗДОГАННУ СПРАВУ І ТЕРПІННЯ!
Вікторія
Доброго дня ! Хочу залишити відгук про клініку Перенс ! В першу чергу я хочу від щирого серця подякувати лікарю Маркевич Анні Іванівні за чудову вагітність , тепер вже за мою донечку !! Я не вірила шо зможу виносити дитину … Завдяки Анні Іванівні , я змогла виносити і народити донечку! Такого лікаря я ще не зустрічала .. ведення вагітності були просто на всі 100% … підтримка була завжди .. Лікар просто від Бога , професіонал своєї справи … В клініці Перенс всі привітні, хороша атмосфера … Рекомендую тільки клініку Перенс !!! Анна Іванівна ..щиро дякую Вам за все …❤️
Зоряна
Хочу поділитися відгуком про клініку Перенс, дуже хороша з сучасними технологіями, хорошими спеціалістами,а особливо хочу порекомендувати Маркевич Анну Іванівну дуже хороший спеціаліст своєї роботи ,і як людина чуйна до своїх клієнтів.Як що в к.Альтернатива в нас були 2 спроби без результаті,і купа нервів і грошей,то з Анною Іванівною все на позитиві із першого разу все получилось .Маємо чудового хлопчика,за що їй дякуємо.
Зоряна Рамірес
Дуже вдячна команді клінічні Перенс,а особливо добрій,чуйній,милій,мудрій Маркевич Анні Іванівній,вона спеціаліст своєї роботи,лікар від Бога, дуже всі рекомендую,кому потрібні дітки.До кожного ситуації ставиться з розумінням.Дуже добре проводить огляд, нічого лишнього не призначає, тільки те що вам підходить ,і не викачує від вас гроші ,що немоло значить в таких ситуаціях .
8,5
Львів вул. Костя Левицького, 55а
р.Личаківський
Центр лікування складних випадків безпліддя Паренс-Україна являє собою лікувально-діагностичний центр, що займається проблемами репродуктивної функції чоловіка і жінки. У розпорядженні центру власна ембіологіческая лабораторія, УЗД-апарат, сучасні комп'ютерні тест-системи.
  • Цервікометрія 450
  • дивитися весь прайс
6,7
Львів вул. Коциловського, 32
р.Личаківський
Біомед — мережа медичних центрів, де поєднуються сучасні технології та щира турбота про пацієнтів. Наші центри створені, щоб надавати вам якісну допомогу та комфортні умови обслуговування. У кожному з відділень ви знайдете досвідчених лікарів, які завжди готові підтримати вас на шляху до здорового і повноцінного життя. Завітайте до Біомед — ми завжди поруч,...
  • Цервікометрія (Ніколаєва О.І.) 450
  • УЗД матки, придатків(трансабдомінально на повний сечовий міхур (TA) (Ніколаєва О.І.) 850
  • УЗД матки, придатків ендовагінальним датчиком (TV) (Ніколаєва О.І.) 850
  • Цервікометрія 400
  • УЗД матки, придатків (TV+TA) 800
  • УЗД матки, придатків(трансабдомінально на повний сечовий міхур (TA) 800
  • УЗД матки, придатків ендовагінальним датчиком (TV) 800
  • дивитися весь прайс
5,3
Львів вул. Володимира Івасюка, 4 (офіс 1)
р.Личаківський
Приватна львівська клініка озонотерапії "Ніка і К" пропонує профілактику, діагностику та лікування более150 видів захворювань. Центр забезпечує можливість в комфортних умовах безболісно поліпшити самопочуття або отримати точну картину стану здоров'я. Індивідуальний похід до кожного пацієнта, зручний графік роботи дозволяє отримати консультацію чи лікування...
4,4
Львів вул. Донцова, 20/2а
р.Личаківський
Приватна медична клініка "СаВаМед" спеціалізується на наданні послуг в області отоларингології та діагностики, акушерства та гінекології. Прийом проводять висококваліфіковані доктора, що мають наукові ступені. Великий досвід роботи, використання новітньої апаратури дозволяє успішно боротися з багатьма захворюваннями і дарувати жінкам радість материнства.