Електронейроміографія (ЕНМГ) у Львові - Личаківський район

ЕНМГ верхніх кінцівок 800 грн.
ЕНМГ нижніх кінцівок 900 грн.
ЕНМГ лицевого нерва 800 грн.
ЕНМГ верхніх та нижніх кінцівок 1400 грн.
Голкова ЕНМГ верхніх або нижніх кінцівок 1400 грн.
ЕНМГ однієї кінцівки 600 грн.
Голкова ЕНМГ верхніх та нижніх кінцівок 1900 грн.
Електроміографія 350 грн.
Дивитися всі ціни »
Фільтр: (Знайдено 2 клініки)
Знайдено 2 клініки

Сб
Сортувати
Олег
Консультувався у лікаря Меренцова О.М. Дякую за високий професіоналізм та уважність Все сподобалось.
Микола
Щиро вдячний лікарю Меренцову О.М. за консультацію, все доступно і зрозуміло. Чудово, що на місці можна пройти необхідне обстеження та приступити до лікування. Гарний фізіопроцедурний кабінет.Рекомендую.
Віталій
Був на прийомі у лікаря Меренцова О.М. Дуже чуйний та кваліфікований спеціаліст. Зрозумів проблему, призначив лікування. Дякую.
Микола Степанович
Звернувся у клініку "Чоловіче здоров'я", до уролога Меренцова О.М., підійшла локація. Чудова атмосфера, та професійний підхід колективу . Гарний рівень та позитивний результат мого звернення.
Віталій
Щира рекомендація лікаря Меренцова О.М. у вирішенні мого чоловічого здоров'я. Візитом задоволений
Олексій
Кваліфікований прийом мені надав лікар Меренцов О.М. у клініці Чоловічого здоров'я, дана проблема вилікувана
9,7
Львів вул. Костя Левицького, 97
р.Личаківський
Клініка інтимної медицини для всієї родини "Чоловіче здоров’я +". Кваліфікована та спеціалізована допомога у сфері урології, сексології, андрології та гінекології. Широкий спектр ультразвукових досліджень на апараті експертного класу. Співпрацюємо з провідними лаболаторіями України, будь-які аналізи за попереднім записом у зручний день і час. Сучасні...
  • Електроміографія 350
  • дивитися весь прайс