УЗД органів малого тазу у Львові - Личаківський район

УЗД органів малого тазу 600 грн.
УЗД вен малого тазу (ниркові вени, нижня порожниста вена, клубові вени, довкола маткові ректальні вени) 1000 грн.
УЗД вен малого тазу (ниркові вени, нижня порожниста вена, клубові вени, довкола маткові ректальні вени)(Провідний спеціаліст) 900 грн.
УЗД тазового дна (органи малого тазу) 650 грн.
УЗД органів малого тазу трансректально (ТРУЗІ) 800 грн.
УЗД органів малого тазу трансректально (ТРУЗІ) контрольне 700 грн.
УЗД органів малого тазу трансвагінально 950 грн.
УЗД органів малого тазу трансвагінально контрольне 800 грн.
УЗД органів малого тазу трансректальне з обсягом залишкової сечі 850 грн.
Дивитися всі ціни »
7,0
Фільтр: (Знайдено 8 клінік)
Знайдено 8 клінік

Сб Нед
Сортувати
Олег
Консультувався у лікаря Меренцова О.М. Дякую за високий професіоналізм та уважність Все сподобалось.
Микола
Щиро вдячний лікарю Меренцову О.М. за консультацію, все доступно і зрозуміло. Чудово, що на місці можна пройти необхідне обстеження та приступити до лікування. Гарний фізіопроцедурний кабінет.Рекомендую.
Віталій
Був на прийомі у лікаря Меренцова О.М. Дуже чуйний та кваліфікований спеціаліст. Зрозумів проблему, призначив лікування. Дякую.
Микола Степанович
Звернувся у клініку "Чоловіче здоров'я", до уролога Меренцова О.М., підійшла локація. Чудова атмосфера, та професійний підхід колективу . Гарний рівень та позитивний результат мого звернення.
Віталій
Щира рекомендація лікаря Меренцова О.М. у вирішенні мого чоловічого здоров'я. Візитом задоволений
Олексій
Кваліфікований прийом мені надав лікар Меренцов О.М. у клініці Чоловічого здоров'я, дана проблема вилікувана
9,7
Львів вул. Костя Левицького, 97
р.Личаківський
Клініка інтимної медицини для всієї родини "Чоловіче здоров’я +". Кваліфікована та спеціалізована допомога у сфері урології, сексології, андрології та гінекології. Широкий спектр ультразвукових досліджень на апараті експертного класу. Співпрацюємо з провідними лаболаторіями України, будь-які аналізи за попереднім записом у зручний день і час. Сучасні...
  • УЗД органів малого тазу трансректально (ТРУЗІ) 800
  • УЗД органів малого тазу трансректально (ТРУЗІ) контрольне 700
  • УЗД органів малого тазу трансвагінально 950
  • УЗД органів малого тазу трансвагінально контрольне 800
  • УЗД органів малого тазу трансректальне з обсягом залишкової сечі 850
8,5
Львів вул. Костя Левицького, 55а
р.Личаківський
Центр лікування складних випадків безпліддя Паренс-Україна являє собою лікувально-діагностичний центр, що займається проблемами репродуктивної функції чоловіка і жінки. У розпорядженні центру власна ембіологіческая лабораторія, УЗД-апарат, сучасні комп'ютерні тест-системи.
  • УЗД органів малого тазу 600
8,2
Львів вул. Личаківська 129
р.Личаківський
  • УЗД вен малого тазу (ниркові вени, нижня порожниста вена, клубові вени, довкола маткові ректальні вени) 1 000
  • УЗД органів малого тазу 800
  • УЗД вен малого тазу (ниркові вени, нижня порожниста вена, клубові вени, довкола маткові ректальні вени)(Провідний спеціаліст) 900
Львів вул. Туган-Барановського 9
р.Личаківський
Наш сучасний медичний центр з висококваліфікованими лікарями та уважним персоналом скерований на правильну діагностику, вирішення проблем зі здоров'ям та підтримання гармонійного стану організму. Акушер-гінекологи з 25-річним стажем роботи , ендокринолог з успішним багаторічним досвідом, невропатолог консультує у складних випадках розладів ЦНС, нутриціолог...
  • УЗД тазового дна (органи малого тазу) 650
5,4
Львів вул. Володимира Івасюка, 4 (офіс 1)
р.Личаківський
Приватна львівська клініка озонотерапії "Ніка і К" пропонує профілактику, діагностику та лікування более150 видів захворювань. Центр забезпечує можливість в комфортних умовах безболісно поліпшити самопочуття або отримати точну картину стану здоров'я. Індивідуальний похід до кожного пацієнта, зручний графік роботи дозволяє отримати консультацію чи лікування...
  • УЗД органів малого тазу гінекологічне (трансабдомінально) 500
  • УЗД органів малого тазу гінекологічне (трансвагінально) 500
Львів вул. Богдана Хмельницького, 212
р.Личаківський
Спеціалізований медичний центр "ОЛМЕД" по вулиці Хмельницького надає такі послуги: планування, підготовка та ведення вагітності, ультразвукові дослідження, ехогістеросальпінгографія, відеокольпоскопія
4,4
Львів вул. Донцова, 20/2а
р.Личаківський
Приватна медична клініка "СаВаМед" спеціалізується на наданні послуг в області отоларингології та діагностики, акушерства та гінекології. Прийом проводять висококваліфіковані доктора, що мають наукові ступені. Великий досвід роботи, використання новітньої апаратури дозволяє успішно боротися з багатьма захворюваннями і дарувати жінкам радість материнства.
3,7
Львів вул. Медової Печери, 1 (офіс 406)
р.Личаківський
Профільний кабінет ультразвукової діагностики ФИЯ, пропонує клієнтам пройти обстеження: серця (ЕХО), судин шиї, вен і артерій кінцівок, очей, суглобів, простати, сечового міхура, молочної та щитовидної залоз, внутрішніх органів.