Сторінка 3. Лікарі стоматологи у Миколаєві (Центральний район)

Мне повезло попасть на прием к хорошему стоматологу. Зубенко уделил мне 2 часа, но мои проблемы благополучно устранил. Благодарю!
11 вересня '16 г.
Инна
Недолго я в поиске хорошего стоматолога находилась. К Кухарчук знакомый посоветовал обратиться – вот теперь я знаю, что такое достойный сервис и отличное качество работы.
09 листопада '16 г.
Владимир
Я хочу получать качественные стоматологические услуги по адекватной цене. Поэтому и посещаю для лечения и чистки зубов Зубенко – этот врач ни разу меня не разочаровал.
05 червеня '16 г.
Арсен
Кухарчук мне лично посоветовали. Она классный врач, умеет работать с детьми, остался доволен лечением сына.
18 червеня '16 г.
Стоматолог-терапевт, дитячий стоматолог, гігієніст. Надає послуги з реставрації зубів будь-якої складності за допомогою сучасних методів лікування, а також проводить профілактику стоматологічних захворювань.
Миколаїв вул. Мала Морська, 24/33 р.Центральний
Лікар Зубенко Віталій Сергійович, стоматолог. Здійснює діагностику і лікування різних захворювань зубів. Займається чищенням, пломбуванням і видаленням зубів.
Лікар-стоматолог Динник Сергій Іванович спеціалізується в області ортопедії, ортодонтії, імплантології та хірургії порожнини рота. Надає різні види стоматологічних послуг.
Миколаїв вул. Мала Морська, 24/33 р.Центральний