Сторінка 4. Лікарі психологи в Києві (Шевченківський район)

Фільтр: (Знайдена 41 лікар 5 відгуків) Сортування
Алена
Благодарю за Ваш труд. Очень рада была попасть именно к Вам. Научилась справляться со своей тревогой и дышать полной грудью.
Леонід
У Дмитрика на прийомі все чітко, швидко ставить діагноз і грамотне лікування практично забезпечено. Я один раз до нього записався - все сподобалось, ніяких зауважень. Іван уважний та знаючий уролог!
08 грудня '16 г.
Римма
Специалист прекрасный, знающий. Умеет слушать и сопереживать. Ее консультация стоит потраченных усилий.
11 вересня '16 г.
Евгений
Глубоко изучила мою проблему и оказала эффективную помощь.
30 травня '16 г.
Психолог, психотерапевт
Консультує онлайн та очно. Робота з кризами, психотравмою, ПТСР, вигорання, агресія, тривога, депресія. Окремі напрямки роботи: військові, ветерани, члени родин військових, сексуальна реабілітація.
Київ вул. Бульварно-Кудрявська, 34 Г м.Університет176м.Вокзальна199
Психолог
Психолог Каліщук Світлана Миколаївна надає психологічну допомогу людям, які цього потребують. Консультує з питань особистісних розладів, фобій, неврозів, стресів, кризових станів, проблем в інтимному житті. Надає допомогу дітям в їх підлітковий період, в період середнього віку людини або критичних 40 років. Допомагає жінкам впоратися з психологічним станом в період менопаузи. Лікує фобії різної природи, депресії різної тяжкості. Допомагає впоратися з неврозами, нав'язливими ідеями, тривожним станом, безсонням. Використовує методику бесіди з затвердженим для всіх психологів правилом про нерозголошення «таємниці пацієнта».
Психолог
Чому я працюю лікарем? Двоє дивляться вниз. Один бачить калюжу, другий – зорі. Я обрала саме бути лікарем психологом для того щоб допомогти людям розгледіти сіяючи зорі які відображаються в калюжі
Консультація Тільки онлайн - 1500
Психолог, психотерапевт, психосоматолог
Психолог
Психолог проводить консультації у різних підходах у залежності від запиту: аналітичний, клієнтцентрований, терапевтцентрований підходи, КПТ, інтегративний метод.
Клінічний психолог
Лідія Вікторівна - клінічний психолог, яка працює в інтегративному підході, орієнтуючись на особистість клієнта та його актуальні потенційні можливості. Використовує переважно психоаналітичний підхід, методи когнітивно-поведінкової терапії, схема-терапії. Консультує клієнтів, які знаходяться в кризових станах, в пошуках нових сенсів і переживають розлади адаптації. Приймає дорослих та підлітків з 12 років (12-16 років - з батьками, з 16 років можуть самостійно).
Психолог
Спеціаліст займається індивідуальним консультуванням пацієнтів. Спеціалізується на психотерапії та психодіагностики. Приймає пацієнтів з підвищеною тривожністю, депресією, психосоматичні розлади і посттравматичним синдромом. Працює з заниженою самооцінкою і загостреним почуттям провини. Допомагає подолати кризу середнього віку.
Психолог
Спеціаліст надає психологічну допомогу при особистісних проблемах (невпевненість у собі, занижена самооцінка, складності у відносинах, вікові кризи), складнощах у роботі та емоційному виснаженні. Консультує менеджерів/управлінців з питань успішної роботи з командою. Працює з вигорянням та внутрішніми конфліктами.
Психолог, когнітивно-поведінковий консультант. Спеціаліст з профорієнтаційного консультування, психодіагност.
Спеціаліст займається індивідуальним психологічним консультуванням дорослих та підлітків. Працює з профорієнтацією. Допомагає при складностях у комунікації та стосунках. Працює з професійним вигорянням, невпевненістю в собі та депресивними станами.
Консультація 2000 грн.
Психолог, психотерапевт
Я – Марія Хвиля, дипломований психолог, маю ступінь магістра за спеціальністю 'Клінічна психологія з основами психодинамічної терапії', займаюсь приватною практикою вже пʼятий рік. Регулярно проходжу психоаналітичну супервізію та продовжую навчатись. Поза професійною діяльністю я живу та радію життю в рідному Києві, виховую сина Петра, зараз йому 14, і ще у нас є маленька чорна собачка Гєрда. Я люблю танцювати, вставати на сході сонця та створювати красу, особливо красиві внутрішні стани.
Консультація 2000 грн.