Лікарі психологи в Києві (Шевченківський район)

Фільтр: (Знайдено 2 лікаря 4 відгука) Сортування
Дарья Б.
Психолог дуже сподобався! Відразу зрозуміла причину проблеми моєї дитини. Після декількох консультацій. я стала помічати прогрес. Залишилися лише позитивні емоції від консультації. Безперечно лікар справжній знавець своєї справи!
Александр
Сподобалося, що лікар відразу налагодила контакт з дитиною. Вже неодноразово звертаємося за її кваліфікованою допомогою. Олена Михайлівна, допомогла подолати вже не одну проблему. Задоволена прийомом, та компетентністю спеціаліста!
Елена Г.
Лікар професіонал найвищої категорії! Настільки точної та конкретного розмови по моїй проблемі, у мене ще не було. Я була у дуже багатьох психологів різноманітних клінік, але зараз я можу точно сказати, що я знайшла потрібного мені фахівця. Дякую!
Тамара
Прийом пройшов просто відмінно! Лікар з півслова зрозумів всю суть проблеми моєї дитини. Нічого зайвого. Дуже детально пояснив суть проблеми та методи її вирішення. Розповів як правильно діяти в тій, чи іншій ситуації. Я дуже задоволена результатом прийому.
Психолог
Психологічне консультування з питань: особистісно-професійного розвитку, самореалізації; сімейних і дитячо-батьківських стосунків; відновлення оптимальних психічних станів; психологічна діагностика й експертні висновки за запитом щодо психічного розвитку дитини
Практичний психолог
Психологічне консультування, психокорекція.
Консультація От 2000 грн.