Сторінка 2. Лікарі кардіологи в Києві (метро Площа Українських героїв)
4 відгука
Получила качественную и подробную консультацию о состоянии своего сердца. Врач понравилась очень. Всем рекомендую.
09 грудня '16 г.
Людмила
Хороший, приятный человек, грамотный специалист. Рекомендую.
25 червеня '16 г.
Игорь Васильевич
Ольга Александровна вылечила боль в сердце, теперь я здоров!
30 травня '16 г.
Миша
Очень приветливый и приятный врач, хорошее отношение ко мне как к пациенту. Спасибо!
07 вересня '16 г.
Кардіолог, терапевт
Лікар Бобровська Ольга Олександрівна спеціалізується у лікуванні кардіологічних захворювань, сімейній медицині, успішно пройшла атестацію на вищу лікарську категорію. Веде хворих з порушеннями роботи серця, судинні патології, підвищеним і зниженим артеріальним тиском, у своїй роботі застосовує методи ЕКГ, добового моніторування, ЕхоКГ.
Сімейний лікар, ендокринолог
Голинская Инна Николаевна
Лікар загальної практики — сімейної медицини та ендокринолог. Працює з пацієнтами комплексно: від профілактики до діагностики й лікування загальнотерапевтичних та ендокринних станів. Веде онлайн-прийом, орієнтується на доказову медицину та індивідуальний підхід.
Гастроентеролог, терапевт
Монюк Ольга Ярославовна
Спеціалізується на комплексній діагностиці та лікуванні захворювань внутрішніх органів із фокусом на здоров’я травної системи. У своїй практиці поєднує класичну доказову медицину з індивідуальним підходом до харчування, що дозволяє не лише усувати симптоми, а й працювати з першопричиною захворювань (ГЕРХ, гастрити, синдром подразненого кишечника, метаболічні порушення).
Сімейний лікар, гастроентеролог, кардіолог
Иващенко-Коронкова Екатерина Витальевна
Лікар проводить спостереження всіх членів сім'ї, складає індивідуальний план профілактичного обстеження та розробку методів профілактики захворювань.