Лікарі пародонтологи в Києві (метро Площа Українських героїв)
Наукова ступінь
Категорія
Світалана
Оксана Вікторівна дуже уважно провела прийом. Хороший спеціаліст, все пояснила, запропонував кілька варіантів лікування. Все на досить високому рівні. Зараз мені значно краще Рекомендую цього лікаря-стоматолога. Дякую!
Анастасія
Прийшла до лікаря за рекомендацією, думала як завжди подивляться халатно, і розведуть руками. Так як ситуація не стандартна, але я була приємно вражена. Лікар мене уважно вислухала та обстежила. Зараз проходжу курс лікування. Усім задоволена.
Юля
Подруги посоветовали сходить с ребенком к ней - говорят, и лечит хорошо, и детям нравится. Это и вправду так) не знаю, какой магией она владеет, но быстро нашла подход даже к моему сыночку (он обычно не любит незнакомцев, особенно врачей)
09 грудня '16 г.
Маша
Ребенку она нравится и лечит хорошо. Что еще надо? Рекомендую
12 вересня '16 г.
Стоматолог-терапевт, пародонтолог
Стоматолог-пародонтолог, надає як планову, так і строкову невідкладну, медичну допомогу. Схему консультації та огляду будує на підставі особливостей пацієнта. Займається пломбуванням постійних зубів, проводить професійну чистку зубного ряду від отверділого зубного нальоту і каріозних поразок
Стоматолог-терапевт, пародонтолог
Лікар займається лікуванням захворювань ротової порожнини, проводить повну санацію, готує до установки протезів. Розробляє індивідуальні схеми лікування та профілактики. Усуває карієс, пульпіти і періодонтити. Знімає наліт з поверхні зубів.
Щербаха Лариса Викторовна
В 1985 р. закінчила Полтавський стоматологічний інститут. Увесь цей час працює стоматологом-терапевтом, виконує реставраційні роботи, пародонтальне лікування пацієнтів.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-08-01
Консультація з діагностикою - 1300 грн