Лікарі ортодонти в Києві (метро Площа Українських героїв)
Знайдено 2 лікаря
Наукова ступінь
Категорія
Антоніна Валеріївна Стороженко
Велике дякую лікарю Кудінову Михайлу! Найкращий стоматолог у якого я була, результат роботи просто на всі 100% перевершив мої очікування, робила тотальне протезування всієї щелепи. Дякую за мою красиву та ідеальну усмішку!
07 листопада '24 г.
Михайло Місяць
Був на прийомі в Люмі Денті у стоматолога ортопеда Кудінова М.В. дуже сподобалось відношення лікаря і асистента. Отримав розгорнуту інформацію і прорахунок на всі етапи лікування, поставив цирконієві коронки на 2 зуби, все сподобалось.
01 грудня '24 г.
Саша
Після прийому залишився дуже задоволений. Лікар уважний, професійний та все детально пояснює. Роботу виконав якісно, результат перевершив очікування.
10 грудня '24 г.
Микола
Після імплантації ставив коронку у лікаря Кудінов Михайло Віталійовича, робота дуже гарна, коронка не заважає.
01 листопада '24 г.
Ортодонт
Стоматолог-ортодонт
Кожевникова Виктория Дмитриевна
Вікторія Дмитрівна спеціалізується на ортодонтичному лікуванні дітей і дорослих за допомогою знімних і не знімних апаратів, коректує аномалії прикусу створюючи оптимальні умови для правильного росту щелеп і гармонійного розвитку лицевого скелету, усуває шкідливі звички у дітей. Використовує у своїй практиці різні види брекет-систем металеві, сапфірові, керамічні, та лікування з допомогою елайнерів. Лікар постійно покращує свій професійний рівень, активно бере участь у семінарах і майстер-класах для підвищення кваліфікації і вдосконалення практичних навичок.
Київ
пров. Варязький, 14-г (кол Бехтерівський)
м.Лук'янівська197м.Контрактова площа2918м.Театральна3314