Сторінка 2. Лікарі діагности в Києві (метро Академмістечко)

Акушер-гінеколог, ендокринолог, лікар УЗД
Лікар акушер-гінеколог вищої категорії. Має міжнародну сертифікацію Фонду Медицини Плода (FMF, London UK).
УЗД-діагност
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Мене звати Омельчук Тетяна Миколаївна, я лікар-гінеколог із 19-ти річним досвідом. Моя мета — допомогти жінкам зберігати та покращувати їхнє здоров’я, надаючи кваліфіковану та делікатну медичну допомогу.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-03-17
Київ вул. Академіка Єфремова, 11, 4-й поверх, каб. № 419 м.Академмістечко73
Терапевт, кардіолог, лікар ультразвукової діагностики
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань терапевтичного профілю. Здійснює прийом пацієнтів з гострою респіраторною вірусною інфекцією, аритмією, стенокардією, гіпертонічною хворобою, ішемічною хворобою серця та гастритом. Спеціалізується на ультразвуковій діагностиці.
Консультація від 550 грн
Неонатолог, педіатр, лікар УЗД
Тетяна Юріївна - висококваліфікований лікар-неонатолог, педіатр, лікар УЗД з багаторічним досвідом роботи. Спеціалізується на спостереженні дітей від народження до року, консультуванні батьків з усіх питань догляду, годування та розвитку дитини, діагностиці та лікуванні педіатричних захворювань. Виявляє порушення в системі кровообігу, сечовидільної, нервової, дихальної та травної систем, діагностує різні види інфекцій у дітей. Складає індивідуальні плани вакцинації, забезпечує комплексний підхід до здоров'я дітей різного віку, проводить ультразвукову діагностику тощо
Акушер-гінеколог, УЗД-спеціаліст
Анна Сергіївна - лікар акушер-гінеколог, УЗД-спеціаліст з досвідом роботи. Спеціалізується на акушерстві та гінекології. Проводить консультативний прийом, діагностику та лікування гінекологічних хвороб, виконує УЗД органів малого тазу, лапароскопічні гінекологічні операції тощо