Лікарі терапевти в Києві (метро Академмістечко)

Фільтр: (Знайдено 3 лікаря 14 відгуків)
Знайдено 3 лікаря
14 відгуків
Сортування
Ангелина
В клинике "Юлия" была первый раз, делала УЗИ сердца, была на приеме у кардиолога Тищенко Владимира Владимировича. Врач внимательный , знающий специалист, никаких лишних назначений, все корректно и грамотно. Буду рекомендовать своим знакомым. Клиника и персонал тоже оставили приятные впечатления.
02 листопада '19 г.
Ангелина
02 листопада '19 г.
Алла
Наталья Александровна-доктор,встреча с которым есть большая удача. Хочу поблагодарить замечательного врача за ее жертвенную любовь к человеку.Устраняя проблему здоровья Наталья Александровна умеет видеть прежде причину заболевания,выявляя попутно незамеченное пациентом. Благодарю Бога за доктора Наталью,помогающую мне и моим близким преодолеть уныние и болезни.
Мария
Я уже много лет болею гипертонической болезнью. Мое артериальное давление то нормализуется, то опять подымается.Благодаря усилиям и хнаниям докрора Наталии Александровны оно быстро приходит в норму и остается так на длительное время.
08 липня '18 г.
Кардіолог, Терапевт
Лікар-кардіолог, терапевт має другу кваліфікаційну категорію, займається проблемами кардіології та терапевтичного лікування. Надає послуги ехокардіографії і лікування різних захворювань серця і судин. Зокрема, для обстеження використовує методи електрокардіографії і холтерівського моніторування. Володимир Володимирович спеціалізується також на реабілітації хворих, які перенесли інфаркт.
Терапевт, Гомеопат
Доктор Маріловцева Наталія Олександрівна спеціалізується в області терапії. Також займається лікуванням захворювань за допомогою гомеопатичних препаратів. До компетенції лікаря входить діагностика і лікування хвороб респіраторного, уровиделітельного тракту, репродуктивної, ендокринної, нервової, серцево-судинної і травної систем.
Консультація від 700 грн
Терапевт, кардіолог, лікар ультразвукової діагностики
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань терапевтичного профілю. Здійснює прийом пацієнтів з гострою респіраторною вірусною інфекцією, аритмією, стенокардією, гіпертонічною хворобою, ішемічною хворобою серця та гастритом. Спеціалізується на ультразвуковій діагностиці.
Консультація від 550 грн