Сторінка 2. Лікарі гастроентерологи у Дніпрі (Шевченківський район)
3 відгука
Дарья
Отличный специалист. Ведёт нас 3 года. Отличный подход к ребенку. Помогла преодолеть глютен у ребенка. Рекомендую !!!!!!!!
06.05.2017
Уважний огляд, професійна консультація, коректне спілкування. По суті обговорили саму проблему і всі пов'язані аспекти, не залишилося ніяких питань. Дитина також у захваті. Так що безумовно рекомендую цього фахівця. Прийдемо ще!
Маріна
Дуже хороший фахівець і приємна людина. Підбирає ефективне лікування саме для пацієнта, а не для того щоб заробити побільше грошей. Якість на висоті! Рекомендую цього лікаря, і якщо з'явиться необхідність буду звертатись саме до неї.
Гастроентеролог дитячий, УЗД діагност
Лікар завжди досягає позитивних результатів. Дуже уважний, професійний і досвідчений лікар. Має широкий діапазон знань, досвіду і глибокого почуття відповідальності за свої призначення.
Зыгало Эльвира Викторовна
Гастроентеролог
У компетенції фахівця захворювання стравоходу (езофагіт, гастроезофагіальная рефлексна хвороба, в т.ч. у вагітних); захворювання шлунка і дванадцятипалої кишки (хронічний гастрит, дуоденіт, виразкова хвороба, НПЗП-гастропатії); хронічний і вторинний панкреатит; хронічний холецистит; дифузні захворювання печінки (хронічні гепатити, в т.ч вірусні, жирова хвороба печінки, цироз печінки); хронічний коліт, неспецифічний виразковий коліт; функціональні розлади органів шлунково-кишкового тракту.
Гастроентеролог
Доктор Кривошей Володимир Вікторович є кваліфікованим фахівцем, має значний практичний досвід діагностики лікування захворювань шлунково-кишкового тракту. Консультує пацієнтів з питань лікування гастриту, дуоденіту, виразкової хвороби, холециститу, панкреатиту, гастроентероколіту та інших захворювань травного тракту. Призначає лабораторні та інструментальні дослідження, застосовує медикаментозні і консервативні методи терапії. Постійно удосконалює свої навички.