Сторінка 2. Лікарі гастроентерологи у Дніпрі (Шевченківський район)
3 відгука
Юлия Сергеевна,доктор от Бога!!!очень внимательная,лечение эффективное у нее .Отзывчивая,я очень благодарна ей.Рекомендую всем этого доктора. За все спасибо Вам,Юлия Сергеевна!!!
Віктор
Все чудово. В принципі лікар уважна, ввічлива, на відміну від інших лікарів, в яких мені доводилось побувати на прийомі. Я прийшов приблизно за 5 хвилин до призначеного часу і мене відразу прийняли. Все чітко, та по суті. Результатами задоволений!
Вероніка
Все сподобалося, дуже уважний лікар. Віднісся до моєї проблеми з усією відповідальністю та кваліфікацією. Дала свої контакти. Після прийому можна буде зв'язатися з лікарем. Лікування, яке призначив фахівець дієве. Все чудово. Дякую!
Дитячий гастроентеролог
Сапа Наталья Брониславовна
Лікар завжди досягає позитивних результатів. Дуже уважний, професійний і досвідчений лікар. Має широкий діапазон знань, досвіду і глибокого почуття відповідальності за свої призначення.
Консультація від 750
Гастроентеролог
У компетенції фахівця захворювання стравоходу (езофагіт, гастроезофагіальная рефлексна хвороба, в т.ч. у вагітних); захворювання шлунка і дванадцятипалої кишки (хронічний гастрит, дуоденіт, виразкова хвороба, НПЗП-гастропатії); хронічний і вторинний панкреатит; хронічний холецистит; дифузні захворювання печінки (хронічні гепатити, в т.ч вірусні, жирова хвороба печінки, цироз печінки); хронічний коліт, неспецифічний виразковий коліт; функціональні розлади органів шлунково-кишкового тракту.
Терапевт, гастроентеролог
Полатовская Анна Михайловна