Сторінка 35. Терапевти в Києві

Виктор Павлович
Мы с женой уже в том возрасте, когда иметь своего лечащего врача просто необходимо. Для этого выбрали Наталью Ивановну. Это хороший специалист, относится к своей работе внимательно, всегда выслушает, дает отличные советы.
Матвей
Обращался к этому врачу с гриппом. Результат положительный. После визита остались хорошие эмоции. Без очереди, без хамства, без нервотрепки. Как раз то, что нужно пациенту, который себя не очень хорошо чувствует. Я доволен.
Марьяна
Марина Викторовна уже давно стала нашим семейнысм врачом. Обращайтесь к ней — не пожалеете.
25 червеня '16 г.
Кирилл
Поборол аллергию благодаря Анне Анатольевне, теперь все хорошо и болеть больше не хочу.
Денис
Спасибо за подробную консультацию, очень информативно.
01 червеня '16 г.
Светлана
Были с сыном на консультации, врач приветлива и внимательна, мы очень довольны
29 травня '16 г.
Терапевт, гастроентеролог
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-02-06
Сімейний лікар, терапевт
Київ вул. Левка Лук’яненка, 13А м.Мінська155м.Оболонь236
Чуйна, відповідальна, привітна. Консультації сімейного лікаря та терапевта для дорослого населення. Огляд пацієнта та збір анамнезу (у тому числі спосіб життя ,особливості харчування ,перенесені хвороби, спадковість. Встановлення попереднього діагнозу та вирішення питання призначення відповідних інструментальних та лабораторних досліджень. Призначення лікування, інтерпретація різних методів дослідження для уточнення діагнозу. Організація в разі необхідності консультацій інших спеціалістів. Визначення лікувально-діагностичних заходів. Рекомендації підтримання здоров’я та профілактики.
Київ вул. Закревського 95 В р.Деснянський
Київ вул. Левка Лук’яненка, 13А м.Мінська155м.Оболонь236
Терапевт, лікарь невідкладних станів
Працюю за напрямками сімейної і профілактичної медицини, корекція способу життя, лікування хронічних захворювань
Терапевт, ендокринолог, нутриціолог
Лікар-терапевт, ендокринолог та нутриціолог допомагає підтримати здоров’я всього організму: від внутрішніх хвороб та порушень гормонального балансу до метаболічних та шлунково-кишкових проблем. Він проводить повний медичний огляд, інтерпретує аналізи та розробляє індивідуальні стратегії харчування для відновлення енергії, нормалізації ваги та корекції дефіцитів. Особлива увага приділяється щитоподібній залозі, вуглеводному обміну, гормональному балансу та стану ШКТ. Комплексний підхід допомагає не лише лікувати хвороби, а й покращувати самопочуття та якість життя.
Бровари б-р Незалежності, 17 (корп. 2 пов. 2)
Київ вул. Микільсько-слобідська, 4 В р.Дніпровський
Лікар із понад 28-річним досвідом роботи у сфері внутрішньої медицини. Має ґрунтовну клінічну підготовку та великий практичний досвід у веденні пацієнтів із гострими й хронічними станами. Пацієнти цінують уважність, вміння швидко зорієнтуватися у складних ситуаціях і чіткі рекомендації, що допомагають контролювати стан здоров’я та запобігати ускладненням.
Консультація від 1100
Терапевт, УЗД-фахівець
Київ вул. Левка Лук'яненка (Маршала Тимошенка), 21 корпус 14 м.Мінська21м.Оболонь205м.Героїв Дніпра1510
Терапевт, сімейний лікар
Лікар займається діагностикою та лікуванням патологій травної, серцево-судинної, дихальної та сечовидільної систем. Консультує з питань вакцинації. Приймає пацієнтів з гострою респіраторною вірусною інфекцією, грипом, хронічним бронхітом, пневмонією, тонзилітом, анемією, аритмією і гастритом.