Лікарі сексологи в Києві (метро Театральна)

Фільтр: (Знайдено 2 лікаря 11 відгуків) Сортування
Инна
Приятная, тактичная и понимающая доктор. Обращалась к ней по совету сотрудницы. Благодаря профессионализму врача я смогла восстановиться после затяжного периода депрессии и наконец-то могу жить полноценной жизнью. Огромное спасибо Вам за оказанную помощь!
Александр
Нашла решение моей проблеме, в результате я довольный. Во время приёма чувствовал себя комфортно, и открыто мог говорить о своих проблемах, получая очень полезные ответы и понимание. Спасибо Ольга!
Даша
Невероятно помогла! Понимающая и очень умная, главное следовать всем ее советам и в вашу жизнь вновь вернется счастье и гармония. Знаю, звучит утопично, но это и вправду так! Главное признать проблему и обратиться к ней!
17 грудня '16 г.
Дар'я
Хочу выразить свою искреннюю благодарность Ирине Сергеевне за профессионализм, тактичность и терпение. Прошла у нее лечебный курс. Могу сказать, что Щербакова очень внимательно отнеслись к моей проблеме, оказала большую помощь для моего выздоровления.
12 грудня '16 г.
Психолог, Психотерапевт, Сексолог
Практикуючий психолог, спеціалізується в області сексології, а також дорослої і дитячої психології. В роботі використовує методи трансактного психоаналізу і гештальт терапії. Займається проблемами самооцінки, взаємин. Працює з проблемами молодих сімей, «любовними трикутниками», любовної залежністю і співзалежністю. Допомагає впоратися з депресією, втратами і тривогою. Надає допомогу в підготовці до важливих подій, а також щодо прийняття термінових рішень. Крім того, консультує з приводу труднощів у сексуальній сфері.
Консультація 2000/3000 грн.
Психіатр, Психолог, Сексопатолог
Лікар-психіатр, психолог, сексопатолог, займається лікуванням захворювань: дратівливості, тривожності, занепокоєння, нав'язливих станів, діссомніі (порушення сну), депресій, астенії, неврозів, панічних станів, постстрессових розладів, психосоматичних розладів, анорексії, булліміі, еректильної дисфункції, імпотенції , прискореного сім'явиверження, аноргазмії, сексуальної дисгармонії, неврозу тривожного очікування сексуальної невдачі, передчасної еякуляції, зниження лібідо, порушення самооцінки, конфліктних ситуацій в сім'ї та ін. у постановці діагнозу враховує всі аспекти існуючої проблеми (фізіологічні, психологічні, соціальні).
Консультація 2000/парна - 2300