Лікарі дерматологи в Києві (метро Тараса Шевченко)

7,0
Профессионал своего дела!!!! Самый чуткий, добрый, внимательный, квалифицированный специалист!!!!
Юра
Наталья Владимировна лечила мне грибковое заболевание. С первого взгляда, понятно, что специалист квалифицированный, хорошо разбирается в своем деле. Лечение прошло успешно. Рекомендую.
28 червеня '18 г.
Олег
Был недавно на консультации в Корниенко Натальи по вопросам трихологии. Меня все устроило, врач дала ответы на мои вопросы, диагностировала состояние волос и кожи головы, назначила лечение. Уже есть результат, потому я доволен.
21 липня '18 г.
Дерматовенеролог, трихолог, косметолог
Наталія Володимирівна надає консультацію і проводить діагностику в області дерматології, косметології та трихолог. Займається лікуванням і профілактикою грибкових захворювань, дерматитів і дерматозів, себореї, алопеції та ін. Проводить мезотерапию, биоревитализацию, відновлення волосся, контурну пластику.
Дерматолог, косметолог
Лікар Єсауленко сертифікована по всім провідним методикам, які застосовуються в сучасній косметології та післяопераційній реабілітації. Проводить прийом пацієнтів з різними патологічними порушеннями і утвореннями шкірного покриву, нігтів, волосся різного генезу: інфекційного, запального, нез'ясованого і інших.