Лікарі психіатри в Києві (Солом'янський район)

Фільтр: (Знайдено 3 лікаря 4 відгука) Сортування
Кануша
Наш семейный доктор Инна Владимировна помогает в трудных ситуациях. Очень грамотный специалист.
19 грудня '16 г.
Тарас
Хороший доктор, консультируемся всей семьей.
21 вересня '16 г.
Прошлой зимой болела ангиной, обратилась к Инне Владимировне. Она назначила мне разные таблетки и спреи, после две недели интенсивного лечения болезнь отступила.
15 червеня '16 г.
Кирилл
Инна Владимировна – доктор для всей нашей семьи. За отцом после операции наблюдала, жену с отравлением лечила, меня с простудой, и мы все довольны ее работой.
18 травня '16 г.
Невролог, Психотерапевт, Психоневролог, Психіатр
Доктор Кисла Інна Володимирівна консультує пацієнтів з невритами, неврастенією, радікулопатією, деманцією, вестибулярними розладами.
Психіатр, нарколог
Лікар займається лікуванням алкоголізму, ігроманії та наркоманії. Проводить кодування, виводить із запою. Також приймає пацієнтів з маніакально-депресивним синдромом. Виїжджає додому до пацієнтів, здійснює консультативний прийом в клініці.
Консультація від 900 грн
Психіатр, психотерапевт
Лікар надає психологічну допомогу пацієнтам з алкогольною, наркотичною та ігровою залежностями. Лікує посттравматичний стресовий розлад та проблеми харчової поведінки. Працює з заниженою самооцінкою, кризами у відносинах. Виїжджає додому до пацієнтів.
Консультація від 900 грн