Сторінка 13. Лікарі в Києві (метро Шулявська)

28.04.2017
Доступно пояснила, індивідуальний підхід до пацієнта. Що до цінової політики, радила препарати та його аналоги, щоб людина змогла вибрати, що краще відповідає його фінансовим можливостям. В загальному дуже хороший лікар! Все сподобалося.
Савелий
Це один з кращих лікарів що я відвідували. Багато знає, докладно пояснює, розповіла багато методів лікування. Ще, дуже приємна людина. Постійно усміхнена та весела. Чекати не довелося, нас прийняли завчасно. Сервіс на висоті! Рекомендую!
Евгения
От подруги узнала о том, что лимфодренажный массаж творит чудеса. Записалась на курс массажа к Олегу Евгеньевичу. Этот мастер массажа грамотный специалист, эффект потрясающий. Намного улучшилось общее самочувствие. Девченки, рекомендую!
Остеопат, масажист
Спеціаліст володіє всіма техніками виконання масажу. Робить класичний масаж спини, ручний лімфодренажний масаж. Приймає пацієнтів з болями в області хребетного стовпа, зайвою вагою, запамороченнями, втратою сну і викривленням постави.
Гастроентеролог
Лікар спеціалізується на виявленні та терапії захворювань шлунково-кишкового тракту. Для уточнення діагнозу призначає лабораторні аналізи, УЗД органів черевної порожнини, гастроскопію, колоноскопію. Лікує гастрит, дисбактеріоз, панкреатит, цироз печінки, холецистит, виразкову хворобу шлунка.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-07-16
Київ вул. Вадима Гетьмана, 1 В м.Шулявська52
Офтальмохірург, провідний офтальмолог клініки. Експерт із мікрохірургії переднього відрізку ока. Здійснює консультативний прийом з приводу різноманітних патологій ока.
Консультація 800/1250 грн.
Стоматолог-хірург
Лікар спеціалізується в області консервативної пародонтології. Займається зубною імплантацією. Виконує видалення зубів будь-якої складності, в тому числі зубів мудрості. В роботі використовує сучасні методики. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Стоматолог-ортопед
Лікар спеціалізується на естетичному протезуванні. Займається установкою цирконієвих коронок та металокерамічних коронок. Проводить знімне протезування зубів. Бере активну участь в науково-практичних семінарах, міжнародних конференціях та майстер-класах.
Лікар займається виявленням та лікуванням захворювань зубів. Проводить профілактичні огляди. Виконує відбілювання зубів, процедури з видалення зубного нальоту та каменю. Лікує карієс, пародонтит та пародонтоз. Спеціалізується на ендодонтичній терапії. Консультує з питань догляду за ротовою порожниною.
Ендоскопіст
Олексій Григорович лікар ендоскопіст найвищої категорії. Спеціалізується на проведенні таких видів діагностики як: колоноскопія, бронхоскопія, хромоендоскопія тощо. Також доктор проводить ендоскопічні втручання
Невропатолог, інфекціоніст
Вікторія Юріївна – провідний невролог та провідний інфекціоніст вищої кваліфікаційної категорії. Має багаторічний досвід роботи. Виконує паравертебральні блокади, люмбальні пункції, купірування при тунельному синдромі. Проводить планове лікування хронічних захворювань нервової системи, діагностику демієлінізуючих та нейродегенеративних захворювань. Приймає дорослих та дітей з 16 років.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Ендокринолог
Лікар займається профілактикою та діагностикою патологій щитоподібної залози, предіабету та цукрового діабету 1,2 типів, гестаційного цукрового діабету, патологій наднирників. Проводить діагностику, профілактику, лікування, підбір цукрознижуючої терапії, навчання самоконтролю.
Арт-терапевтка, КПТ-тренерка, Практичний психолог, дитячий психотерапевт
Я психологиня, aрт-терапевткa, працюю з дорослими, підлітками, пaрaми, бaтьками, веду групи підтримки. Багато працюю з психологічними травмами у дорослих, підлітків та дітей Це про травми розвитку, які суттєво впливають на нaше життя, наші вибори, почуття, стреси, птср й ін. Для мене особисто найкращим результатом терапії є полегшення, коли мій клієнт може усвідомити, що з ним відбувається, що його почуття нормальні і що його стан не безнадійний, і що він має право на набагато більше, ніж здавалось, і терпіти зовсім не обов’язково. А ще терапія це про підтримку, коли є хтось, хто вислухає, без критики, оцінки, допоможе розібратись і прийняте своє унікальне і важливе рішення та пережити почуття, пов’язані з цим рішенням чи обставинами в житті.