Сторінка 5 Виклик лікаря додому в Києві (Шевченківський район)

Терапевт, сімейний лікар
Тетяна Терлецька - лікар-терапевт, лікар загальної практики із 14-річним клінічним досвідом. У своїй практиці поєднує принципи доказової, превентивної та інтегративної медицини, фокусуючись не лише на лікуванні симптомів, а на пошуку причин порушень здоров’я. Формує індивідуальні стратегії відновлення та підтримки організму для довгострокового результату і високої якості життя. Тетяна Костянтинівна працює з широким спектром терапевтичних станів, приділяючи особливу увагу системному підходу до здоров’я. Супроводжує пацієнтів із захворюваннями серцево-судинної, дихальної, ендокринної та травної систем, інфекційними та поствірусними станами, порушеннями обміну речовин і дефіцитними станами. Має досвід ведення пацієнтів із ревматологічними та аутоімунними захворюваннями, де особливо важливі комплексна діагностика та індивідуальна стратегія лікування. У центрі роботи - глибока діагностика: детальний аналіз скарг, клінічної картини, лабораторних та інструментальних досліджень. На основі цих даних формує персоналізований план лікування та профілактики відповідно до сучасних медичних стандартів. Такий підхід дозволяє не лише контролювати стан, а працювати з організмом системно — для стабільного результату та покращення якості життя.
Консультація від 2500 грн.
Кардіолог, лікар невідкладних станів
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні серцево-судинних захворювань. За потреби проводить реанімаційні заходи. Виконує постановку повітроводу, ларингеальної маски, інтубацію трахеї, непрямий масаж серця, дефібриляцію. Здійснює ведення пацієнтів після операцій на серці.
Педіатр
Лікар-педіатр проводить патронаж новонароджених, дітей до року, веде прийом дітей із захворюваннями органів дихання, травлення, сечовивідних шляхів, алергічними реакціями, ЛОР-патологіями, проводить лікування дисбактеріозу, алергічних дерматитів, інфекцій дихальних шляхів, веде прийом і лікування часто хворіючих дітей, консультує з питань вакцинопрофілактики та грудного вигодовування. Активний учасник науково-практичних конференцій, семінарів, тренінгів.
Київ вул. Щербаківського 45 А, 2 поверх м.Нивки
Анестезіолог-реаніматолог, терапевт, лікар виїздної служби
Медицина для мене — це безперервний розвиток та рух вперед, можливість постійно дізнаватись щось нове, допомагати тим, хто дійсно того потребує.
Консультація 1190/950 грн.
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Акушер-гінеколог, що займається лікуванням захворювань гінекологічного характеру, веденням вагітності, проводить ультразвукову діагностику органів малого тазу.
Чому я працюю лікарем? Напевно, це був мій підсвідомий вибір професії, адже в дитинстві я обожнювала гратись в лікаря. Коли в школі прийшов час обирати університет для вступу, то без вагань моїм вибором став медичний. Шлях до звання лікар, розпочато. На 4 курсі я закохалась в неврологію і зрозуміла, яку спеціалізацію хочу мати в майбутньому. Для мене, бути лікарем неврологом, це - про багатогранність клінічних кейсів кожного пацієнта, про діагностику, про комунікацію з хворими, про задоволення від досягнутого результату лікування.
Консультація безкоштовно
Кардіолог
Чому я працюю лікарем? Я люблю допомагати іншим і рада коли моя допомога приносить користь пацієнтам.
Консультація онлайн - 850 грн, очна - 950 грн
Лікар-отоларинголог Боровець Василь Михайлович проводить інструментальне обстеження пацієнта, амбулаторні маніпуляції, дослідження функції органів дихання та слуху. Спеціалізується на комп'ютерній діагностиці слуху у дітей та дорослих. Використовує сучасні ендоскопічні методи діагностики та лікування ЛОР-органів. Займається лікуванням гострих та хронічних хвороб вуха, горла, носа та приносових пазух. Дотримується у роботі принципів доказової медицини та сучасних методів профілактики хвороб ЛОР-органів.
Наталія
14 травня '26р.
Все сподобалось, лікар Боровець Василь Михайлович оглянув вуха, провів перевірку слуху та дав подальші рекомендації. Дитина себе почувала комфортно.
Записатися на прийомДодано2 відгуки