Сторінка 6 Виклик лікаря додому в Києві (Шевченківський район)
Знайдено 84 лікаря
Балакун Юлия Николаевна
Лікар проводить профілактику всіх можливих порушень стану здоров'я, первинну діагностику, супровід та лікування найбільш поширених захворювань органів та систем. Також проводить первинну діагностику та офтальмологічне огляд, офтальмоскопію та отоскопію для діагностики захворювань системи ЛОР органів.
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Огородник Катерина Михайловна
Акушер-гінеколог, що займається лікуванням захворювань гінекологічного характеру, веденням вагітності, проводить ультразвукову діагностику органів малого тазу.
Папук Александр Александрович
Дитячий масажист
Спеціаліст володіє всіма техніками дитячого масажу. Лікує дисплазію кульшових суглобів, підвищений тонус, кривошею, сколіоз, дитячий церебральний параліч, деформацію стоп і сколіотичну поставу у дітей. Допомагає відновиться після травм. Приймає дорослих і дітей з неврологічними патологіями.
Кардіолог, лікар невідкладних станів
Гладюк Антонина Петровна
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні серцево-судинних захворювань. За потреби проводить реанімаційні заходи. Виконує постановку повітроводу, ларингеальної маски, інтубацію трахеї, непрямий масаж серця, дефібриляцію. Здійснює ведення пацієнтів після операцій на серці.
Психолог, нейропсихолог, груповий психоаналітик, психіатр
Лебединец Ольга Игоревна
Веде консультацію англійською
Консультація 1500/1900 грн.
Коваль Анна Леонидовна
Веду консультацію англійською. Чому я працюю лікарем? Лікарі працюють з метою збереження та відновлення здоров'я пацієнтів. Я проводжу медичний обстеження, діагностику, лікування, надають поради щодо здорового способу життя та профілактики хвороб. Головна мета - допомагати пацієнтам в підтримці та покращенні їхнього фізичного та психічного стану.
Психолог
Коцан Дана Андреевна
Завжди подобалось досліджувати своє життя, вчитись долати деякі труднощі та шалено тішитись радощам. Але ж не всі проблеми людина здатна вирішувати самотужки. Психологічні проблеми не виключення. Праця над собою, це завжди важко. Психотерапія є довгою та тернистою, бо це не пігулка. Шлях роботи над собою є довгим, але він того вартий. Тут чудово впишеться мій улюблений вислів: «Чим тяжча боротьба , тим величніша перемога». І це перемога над самим собою. Головне віра та бажання. Працюючи лікарем-психологом та психотерапевтом, з кожним днем усвідомлюю те, що важливо розуміти причину та наслідок проблем, їх вивільнення. Отож, взявши на себе велику відповідальність в допомозі людям бачити себе в гармонії із світом, змінювати стиль життя, власну поведінку , наповнювати яскравими фарбами кожен день, саме це і є моїм покликанням та великою цінністю.
Чальцева Александра Дмитриевна
Чому я працюю лікарем?
Здоров'я людини - це справжній скарб, і моя задача як лікаря цей скарб зберегти та примножити. Ніщо не робить мій день краще ніж щасливі очі людини, якій я допомогла
Луценко Владимир Иванович
Консультація безкоштовно