Хелс Тач Массаж (Health Touch Massage), кабінет масажу

Пн — Пт: 08:00-22:00 Сб: 08:00-22:00 Н: 08:00-22:00
  • Про клініку
  • Ціни на послуги
  • Відгуки
Кабінет масажу "Health Touch Massage" почав свою роботу в 2018 році. Основна спеціалізація — мануальні практики і різні масажні техніки. З пацієнтами працює кваліфікований фахівець зі значним досвідом роботи в області масажу.
  • Ціни на послуги
  • Відгуки

Хелс Тач Массаж (Health Touch Massage), кабінет масажу, вартість послуг:

Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.

• Масаж спини, шийно-комірцевої зони від 200
  • Масаж класичний всього тіла від 400
  • Антицелюлітний масаж від 150
  • Масаж ніг від 175
  • Лімфодренажний масаж від 200
  • Опрацювання тригерних точок від 250

Відгуки та оцінки клініки

Відмітка "10" – найвища оцінка
* На порталі Likarni.com публікуються відгуки лише тих клієнтів, що були записані через наш сервіс
30 березеня '19р.
Работа лаборанта требует все время стоять на ногах, из-за этого часто болит спина. Массаж спины делаю в “Health Touch Massage”. Результат не заставил себя долго ждать. Таких сильных болей в позвонку уже не чувствую. Буду и дальше посещать этот массажный кабинет.
Вероника
26 березеня '19р.
Кабинет массажа “Health Touch Massage” лично мне, очень по душе. Хотя он открылся не так давно, я регулярно его посещаю. Здесь мне нравиться все: хорошая атмосфера, низкие цены, приятный персонал. Кому не безразлично свое здоровье, рекомендую.
Алла
24 березеня '19р.
Снять сильные отеки и синяки мне помогли в кабинете массажа “Health Touch Massage”. Лимфодренажный массаж творит чудеса. Не только пропали отеки и синяки, так еще и сбросила вес. Дополнительно записалась на антицеллюлитный массаж. Хожу с удовольствием! Рекомендую!
Нина Георгиевна
13 березеня '19р.
Василий Анатольевич — классный массажист. Я вызывала врача на дом, поскольку не могла даже дойти до кабинета массажа. Можете теперь представить как у меня болела спина. Доктор после 10 сеансов поставил меня на ноги. Хочу пройти еще один курс массажа через 2-3 месяца.
Зверніть увагу на інші клініки:
Інститут вертебрології і реабілітації на Подолі входить до мережі клінік, розташованих в Києві та інших регіонах України, що спеціалізуються на лікуванні захворювання спини і суглобів. На базі Інституту використовується унікальна фінсько-німецька методика лікування рухом за допомогою високотехнологічних тренажерів David.
Пн — Пт: 08:00-21:00 Сб: 09:00-17:00
Дніпролаб на Закревського — діагностичне відділення мережі, яке спеціалізується на проведенні всіх видів лабораторних досліджень та взяття аналізів.
Пн — Пт: 07:30-15:00 Сб: 08:00-13:00
Київ вул. Оноре де Бальзака, 85 А р.Деснянський
8,3
Хірургічний центр Віва (Viva) на вул. Оноре де Бальзака, 85 А — найбільший медичний центр в мережі клінік Viva відкрився у 2019 році. У сучасному триповерховому будинку прекрасно обладнані два операційних зали, палата інтенсивної терапії, що оснащені інноваційним обладнанням за останнім словом техніки. Головною перевагою клініки є наявність комфортабельно дорослого і дитячого стаціонарних відділень, загальною місткістю до 20 осіб.
Пн — Пт: 00:00-00:00 Сб: 00:00-00:00 Н: 00:00-00:00
Astra Dent (Астра Дент) на ВДНГ — медичний центр, що спеціалізується на наданні пацієнтам широкого спектру стоматологічних послуг. Клініка оснащена всім необхідним обладнанням для діагностики захворювань ротової порожнини. Лікування виконується відповідно до світових стандартів, завдяки чому ймовірність виникнення ускладнень зводиться до мінімуму.
Пн — Пт: 09:00-21:00 Сб: 09:00-21:00 Н: 09:00-21:00