Сторінка 3. Лікарі в Києві (Микільська Борщагівка район)
Оцінка десять
Валентина Віталіївна Гронь
Дуже вдячна лікарю-хірургу Лазарюку Дмитру Олексійовичу за надану кваліфіковану медичну допомогу. Щиро дякую Вам ,Дмитре Олексійовичу, за професійний підхід до пацієнтів, за допомогу, людяність та підтримку. Бажаю Вам міцного здоров"я, добра, миру, кар"єрного росту ,успіхів та везіння у будь-яких справах і починаннях.
Роман
дуже тактовний, людина, котра добре знає свою справу, проблему розглядає комплексно, зважаючи сукупність усіх факторів, рекомендую! після візиту залишились лиш позитивні враження. дякую Вам
Іван Іванович
Дуже рекомендую Олександра Сергійовича.Дуже уважний,робив мені гастроскопію,людина на своєму місці.Лікар від Бога.
Проктолог, Ендоскопіст
Лікар займається обстеженням проктологічних пацієнтів і спеціалізується на малій проктології. Виконує аноскопію, ректороманоскопию, езофагогастродуоденоскопія. Систематично підвищує свою кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Хірург
Лікар УЗД-діагностики
Записатися на прийомЗа місяць записані 5 пацієнтів
Дерматовенеролог, косметолог
Оверко (Кузов) Юлия Зиновьевна
Педіатр
Чому я працюю лікарем?
Здоровʼя для людини - найцінніше в житті!!
А здоровʼя дитини для батьків – цінніше будь-яких скарбів. Тому я, як лікар-педіатр, прийшла в медицину, щоб допомагати батькам та їхнім дітям проживати найкращі та найцікавіші моменти життя без хвороб і зайвих турбот.
Адже коли ти бачиш щасливим і здоровим своїх пацієнтів, ти сам відчуваєш себе щасливим, бо твоя робота принесла комусь значну користь.
Пластичний хірург, хірург-онколог, УЗД-фахівець
Старик Иван Иванович
Проктолог
Кулик Андрей Николаевич
УЗД-фахівець
Лікар Лизогуб Олена Леонідівна, спеціалізується на питаннях педіатричного профілю і ультразвукової діагностики. Займається лікуванням і профілактикою захворювання у дітей з моменту народження і настання повноліття. Стежить на своєчасним фізичних і психологічним розвитком пацієнтів. Володіє знаннями з різних галузей медицини. Проводить ультразвукове обстеження різних систем організму, лікує вікові, інфекційні та вірусні захворювання.
Лікар УЗД-діагностики
Гиоргиев Виталий Георгиевич