Сторінка 12. Психологи в Києві

Наталья
После стресса моя сестра стала неуверенная в себе. Мама решила показать ее врачу. Наталья Автандиловна провела курс бесед с сестрой. Ей сейчас намного лучше. Огромное спасибо
Дарина
Щиро дякуємо Валентині Вікторівні за вчасно надану допомогу. Вона справжній професіонал!
06 вересня '16 г.
Петр
У меня были строгие родители, воспитывали в повиновении и строгости. С тех пор я вырос стеснительным и неуверенным. Мне очень тяжело строить свои отношения в коллективе. Посоветовали обратиться за помощью к психологу. Несколько месяцев со мной работал специалист, я тоже продожаю саморазвиваться. Есть положительные сдвиги. Думаю. что с таким специалистом, как Мазур Олеся Петровна у меня все получиться.
20 грудня '16 г.
Вениамин
После смерти лучшего друга ушел в себя. Ни друзья, ни родители не смогли меня отвлечь от дурных мыслей. Только благодаря квалифицированной помощи психолога Олеси Петровны Мазур я победил депрессию и сейчас веду активный образ жизни.
Мирослава
Спасибо за профессиональную помощь в подготовке к родам!
01 вересня '16 г.
Людмила
Очень отзывчивый специалист, консультировала нас с мужем.
17 жовтня '16 г.
Психолог, психотерапевт, психосоматолог
Консультація 2000 грн.
Психолог
Олександр Сегрейович - психолог з 10-річним досвідом роботи, Веде прийом дорослих. У своїй практиці використовує високоефективні методи відновлення нервової системи та психологічного стану, такі як: гіпербарична оксигенація/барокамера, лазерна акупунктура, міорелаксація та ін. Надає психологічну допомогу при таких станах: хронічна втома, посттравматичний стресовий розлад, підвищена тривожність, стрес та ін.
Дитячий психолог
Наталія Петрівна спеціалізується на дитячій психології. Проводить консультації психолога, сімейні консультації, індивідуальні консультації, консультації для батьків, корекційні заняття з психологом, арт-терапію, МОХО діагностику.
Психолог
Київ вул. Остафія Дашкевича, 20А (раніше Курнатовського) м.Чернігівська497м.Лісова8012м.Дарниця517
Психолог, психотерапевт, психіатр
Спеціалізується на лікуванні тривожно-депресивних станів, ПТСР, порушень сну, соматоформних розладів та поведінкових порушень у підлітків (від 12 років). Застосовує психотерапевтичні методи та, за потреби, медикаментозне лікування для досягнення найкращих результатів.
Консультація від 1700
Досвідчений спеціаліст з сучасним підходом лікування та повагою до пацієнта
Київ вул. Митрополита Василя Липківського, 45 м.Вокзальна308м.Університет459