Лікарі анестезіологи в Києві (метро Позняки)

Фільтр: (Знайдено 3 лікаря 1 відгук) Сортування
Петр
При любой операции, важен не только хороший хирург, они и опытный анестезиолог. Когда делали операцию дедушке, хирурга нашли, а вот хорошего анестезиолога нет. По совету знакомых обратились к услугам опытного анестезиолога Бондаренко Богдана. К счастью, успели вовремя, поэтому операция прошла успешно, быстро, как и планировалось без осложнений. Рекомендуем.
26 грудня '19 г.
Анестезіолог
Лікар займається оцінкою життєво важливих показників під час оперативного втручання. Лікує гостру ниркову, серцеву і дихальну недостатність. Виводить пацієнта з коми. Усуває анафілактичний шок і його наслідки. Спеціалізується на введенні спінальної і епідуарльной анестезії, а також загального наркозу.
Лікарка ультразвукової діагностики, дитячий анестезіолог
Анестезіологія – вища категорія, УЗД – б/к
Анестезіолог
Лікар забезпечує безпеку пацієнта в ході операції, та після її закінчення. Проводить розширений комплекс заходів щодо відновлення організму, усунення серцевої та дихальної недостатності, анафілактичного шоку. Ставить різні види анестезій.