Знайдена 1 лікар
Наукова ступінь
II категорії
Тетяна
У мене проблемні ясна, проходжу лікування у парадонтолога Мирошниченко Діани Володимирівни на Позняках. Чудовий спеціаліст, вміє якісно робити свою роботу, якісне лікування та чистки зубів. Персонал ввічливий та привітний. Рекомендую!
Ліана
Була на консультації на Позняках у чудового лікаря пародонтолога Мирошниченко Діани, дуже круто, усе зрозуміло розповідає, надає толкову консультацію, надалі буду лікуватися в цій клініці.
19 жовтня '24 г.
Віталіна
Відбілювання зубів в стоматології Люмі-Дент здійснило мою мрію про білосніжку усмішку. Дякую Діані Володимирівні Мирошниченко.
18 квітня '24 г.
Дарина
Дуже вам вдячна! Жодного разу не пошкодувала що обрала саме Вас) Дякую за чудову та прекрасну посмішку)
01 вересня '23 г.
Стоматолог, пародонтолог
Мирошниченко Діана Володимирівна – стоматолог-пародонтолог з багаторічним досвідом роботи в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Є дійсним членом Асоціації пародонтологів України. Спеціалізується на лікуванні захворювань слизових оболонок порожнини рота, гінгівіту та пародонтиту за допомогою лазера та новітніх методик лікування. Проводить процедури плазмоліфтингу, вектор-терапію, шинує зуби, здійснює професійну гігієну ротової порожнини, а також апаратне та домашнє відбілювання зубів.