Сторінка 44. Лікарі в Києві (метро Осокорки)

Офтальмолог, Офтальмолог дитячий
Лікар проводить визначення гостроти зору, підбір окуляр та контактної корекції, визначення внутрішньоочного тиску, біомікроскопію, тест Ширмера. Займається діагностикою та лікуванням захворювань очей.
Спеціаліст проводить діагностику та лікування захворювань очей та їх придаткового апарату, визначення гостроти зору, авторефрактокератометрію, біомікроскопію ока, офтальмоскопію, тонометрію, периметрію, видалення сторонніх тіл з передньої поверхні ока, масаж повік.
Стоматолог-хірург, хірург-імплантолог
Терапевт, ревматолог
Хірург
Дерматолог, дерматохірург, косметолог, трихолог
Андарі Сусан Вахідулла займається лікуванням шкірних захворювань, виконує широкий спектр косметологічних процедур. Доктор Андарі Сусан Вахідулла застосовує лазерні, апаратні та ін'єкційні методики лікування та догляду за шкірою.
Дерматолог, косметолог
Київ вул. Срібнокільська, 12 м.Осокорки135м.Позняки128
Стоматолог-терапевт, стоматолог-ортопед
Я завжди вірю, що лікування зубів має бути максимально комфортним для пацієнта. Моя головна мета – не тільки якісно виконати роботу, а й допомогти людині почуватися спокійно під час візиту. Я багато уваги приділяю спілкуванню, тому завжди готовий відповісти на питання і розвіяти будь-які сумніви. Для мене важливо, щоб після кожного прийому пацієнт йшов не тільки зі здоровими зубами, а й з приємним відчуттям підтримки та уваги.
Хірург, пластичний хірург, косметолог
Гастроентеролог,терепавет