Наукова ступінь
Категорія
Офтальмолог, Офтальмолог дитячий
Губская Екатерина Юрьевна
Лікар проводить визначення гостроти зору, підбір окуляр та контактної корекції, визначення внутрішньоочного тиску, біомікроскопію, тест Ширмера. Займається діагностикою та лікуванням захворювань очей.
Рымарь Ксения Александровна
Спеціаліст проводить діагностику та лікування захворювань очей та їх придаткового апарату, визначення гостроти зору, авторефрактокератометрію, біомікроскопію ока, офтальмоскопію, тонометрію, периметрію, видалення сторонніх тіл з передньої поверхні ока, масаж повік.
Стоматолог-хірург, хірург-імплантолог
Аристов Никита Евгеньевич
Хірург
Криворотова Анастасия Андреевна
Дерматолог, дерматохірург, косметолог, трихолог
Андари Сусан Вахидулла
Андарі Сусан Вахідулла займається лікуванням шкірних захворювань, виконує широкий спектр косметологічних процедур. Доктор Андарі Сусан Вахідулла застосовує лазерні, апаратні та ін'єкційні методики лікування та догляду за шкірою.
Дерматолог, косметолог
Тищенко Виталий Олегович
Стоматолог-терапевт, стоматолог-ортопед
Куцюк Анатолий Анатольевич
Я завжди вірю, що лікування зубів має бути максимально комфортним для пацієнта. Моя головна мета – не тільки якісно виконати роботу, а й допомогти людині почуватися спокійно під час візиту. Я багато уваги приділяю спілкуванню, тому завжди готовий відповісти на питання і розвіяти будь-які сумніви. Для мене важливо, щоб після кожного прийому пацієнт йшов не тільки зі здоровими зубами, а й з приємним відчуттям підтримки та уваги.
Київ
вул. Оболонська набережна, 7, корп.5